AirRunner til intervalltrening

AirRunner gir deg utfordring i treningen og kan brukes til både intervaller på møllen og som et ledd i en sirkeløkt eller HIIT-økt.  

Kristin Holte trener på Assault AirrunnerKristin Holte trener på Assault Airrunner

En Assault AirRunner fungerer slik at man løper på egen kraft. Møllen er uten motor og strøm, så det er du selv som driver deg fremover. AirRunneren er ofte å se på CrossFit-sentre, men passer også godt inn på treningsrommet hjemme eller på treningssenteret.

Trene på AirRunner

AirRunner er svært populært innen functional fitness. Det blir ofte brukt som en del av en WOD («workout of the day»), ofte i økter med fokus på kortere distanser i intervaller.

Siden møllen ikke bruker motor og strøm er den svært enkel å ta i bruk. Man rett og slett begynner å løpe på stedet, og farten på lamellbåndet vil øke i takt med ditt eget taktskifte. Det gjør det dermed lettere å holde intensiteten i treningsøkta oppe, da man ikke trenger å foreta seg noen fartsinnstillinger eller stigning.

Er man ny på AirRunner vil den føles litt uvant ut i starten. Men etter litt øvelse for å finne balansepunktet og tilvenning til å bruke egen kraft vil den gi en helt unik løpsopplevelse.

Fordeler med AirRunner

Assault AirRunner er konstruert for tungt bruk på treningssenter. Med en kraftig stålramme og tykke gummilameller er dette en tredemølle som holder år etter år med hyppig bruk. Faktisk holder den for bruk i mer enn 200 000 km! Det er med andre ord aldri behov for å justere eller skifte plater og bånd.

Men en AirRunner er ikke bare designet for treningssentre. Dette er også et godt alternativ til tredemølle å ha til bruk hjemme eller på treningsrommet til bedriften.

Sportsmasters ambassadør, CrossFit-utøveren Kristin Holte, har innredet treningsrommet sitt hjemme med blant annet Assault AirRunner, samt annet kondisjons- og styrketreningsutstyr som gjør at hun får en komplett treningsøkt hjemme.

To Top