Spinningsykkel

7 produkter i kategorien Spinningsykkel

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Spinningsykler til nybegynnere og viderekomne. Alle syklene er stillegående med gode innstillingsmuligheter. Solide og robuste. Trening på spinningsykkel er det nærmeste du kommer vanlig utendørs sykkeltrening.

Kriterier for valg av spinningsykkel til bedrift og treningssenter

Oppdaterer... Oppdaterer...

Kjøp spinningsykkel fra Sportsmaster!

Spinningsykler brukes ofte i gruppetimer på treningssente, og er et utmerket apparat til kondisjons- og utholdenhetstrening. Spinningsykler passer for alle og er skånsomt for leddene. For å tilrettelegge for kondisjonstrening bør alle treningssentre og bedriftstreningsrom ha spinningsykler tilgjengelig til sine medlemmer og ansatte. Disse kan bli brukt til både egentrening og gruppetrening, og tåler tungt bruk.

Velg en solid treningssykkel som varer i mange år

Alle våre spinningsykler er meget driftssikre og av høy kvalitet. Forskjellen ligger i svinghjulets størrelse, justeringsmuligheter og materialvalg. Se gjerne veiledning til valg av riktig modell, slik at du finner den spinningsykkelen som passer best til miljøet den skal stå i, om det er bedriftens treningsrom eller på et lite eller stort treningssenter. 

Våre selgere kan også hjelpe deg å finne en modell som passer ditt behov best.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om retur og reklamasjon her.

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med din maskin, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager. 

Gode serviceavtaler

Løpende vedlikehold av apparatene er noe kundene gjerne foretar selv. I tillegg bør alt treningsutstyr ha et større periodisk ettersyn for å sikre optimal funksjonalitet og dermed at det blir brukt. 

Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger.