Bumper plates

17 produkter i kategorien Bumper plates

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Et stort utvalg av bumper plates til egentrening og functional fitness.
Bumper plates bør benyttes ved tøffere bruk, og når man forventer at vektene slippes hardt ned. Våre bumper plates er solide gummierte vektskiver, som gjør at de tåler det aller meste. Godt egnet til tungt bruk på treningssentre.

Les mer om forskjellen på olympiske vektskiver og bumper plates.

  1. 1 096,- Eks. mva
    På lager
Oppdaterer... Oppdaterer...

Hva er bumper plates?

Bumper plates er en type vektskive for olympisk vektløfting, functional fitness og rå styrketrening. De er svært slitesterke og tåler harde drop.

I motsetning til vanlige vektskiver er bumper plates utformet med solid gummi, slik at du kan droppe en vektstang med bumper plates rett i bakken.  

Våre bumper plates er utformet med olympisk standard på hull på 50 mm. Alle i vårt sortiment har den samme diameter, uavhengig av vekt.

Velg mellom flere varianter av bumper plates

Sportsmaster tilbyr flere varianter av bumper plates i god kvalitet. Her kan du kjøpe både enkeltvis eller i prisgunstige sett. 

I tillegg er flere av våre bumper plates delt opp i forskjellige farger for at du enkelt kan finne riktig vekt.

Våre plater er solide og slitesterke, og med bumper plates fra Sportsmaster er du sikker på å ha gode plater i lang tid.

Bumper plates for CrossFit

For bruk i CrossFit-øvelser anbefaler vi pro training bumper plates. Dette er fordi disse har en høyere andel gummi, og dermed tåler kraftigere støt.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om returrett og garanti her. 

Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger.