Slynger og ringer

7 produkter i kategorien Slynger og ringer

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Slynger til trening av bevegelsesmuskulatur og støttemuskulatur. Slyngetrening er effektivt for trening av hele kroppen.

Slynger blir ofte brukt på treningssenteret, men passer også godt inn i bedriftens treningsrom, da dette ikke er utstyr som krever mye plass.

Kjøp dine kvalitesslynger her!

Les mer om trening med slynger her.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Allsidig trening med slyngetrening

Slyngetrening er perfekt til funksjonell trening og gir deg styrke, balanse, fleksibilitet og stabilitet.

Ved hjelp av slyngetreningsutstyr, som er et system med stropper, spenner og håndtak, får du utfordret deg selv på øvelser i ulike vanskelighetsgrader.

Slyngetrening passer alle – uansett kjønn og treningsnivå, kun med bruk av egen kroppsvekt og gravitasjon. Det er gøy og ikke minst, det gir resultater!

Tren overkropp med ringer

Gymringer er en naturlig del av functional fitness, men passer også utmerket til trening hjemme i trimrommet. Ringene gir deg mulighet til å gjøre en rekke morsomme og effektive øvelser, og du får trent det meste av overkroppsmusklaturen. Prøv push ups, pull ups og dips med ringer, og du får en utfordrende og hard overkroppsøkt! Men de er også et godt hjelpemiddel i treningen på klare pistol squat og andre øvelser for beinmuskulaturen.

Kjøp utstyr til din slyngetrening her!

Hos Sportsmaster kan du kjøpe flere varianter av slyngetreningsutstyr i god kvalitet, og for at du skal få mest mulig ut av din slyngetrening har vi laget en oversikt over gode øvelser du kan utføre hjemme eller på treningssenteret.

Treningsprogram finner du her.

Valg av utstyr til slynge- og ringtrening

Lurer du på hvilke slynger eller ringer du bør velge ut i fra dine behov? Eller har du andre spørsmål om slyngetrening og trening med ringer? Kontaktopplysningene våre finner du her.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer her.