Styrkeapparater egenvekt

11 produkter i kategorien Styrkeapparater egenvekt

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Til styrketrening med egenvekt. Med disse apparatene får man utfordret styrken kun ved bruk av egen kroppsvekt.

Kan også kombineres med strikk eller vektskiver. 

Les mer om styrkeapparater med egenvekt her

Oppdaterer... Oppdaterer...

Styrkeapparater tilpasset hjemmebruk – for en sunnere livsstil

Et styrkeapparat gir mulighet til å trene muskelspesifikke øvelser. Brukerne kan enkelt tilpasse øvelsene selv ved å for eksempel bruke strikk eller vektskiver.

Bruk av styrkeapparater blir viktigere og viktigere jo eldre du blir da 70 % av muskelmassen forsvinner fra man er i slutten av 20-årene til man er 70 år hvis ikke musklene aktiveres jevnlig. Styrkeapparater er en viktig del av treningsutstyret hos treningssentre og bedrifter.

Kjøper du styrkeapparater fra Sportsmaster får du solide og gode apparater som varer i mange år.

Ønsker du hjelp til å velge riktig styrkeapparat?

Er du usikker på hvilket styrkeapparat eller hvilken form for styrketrening som passer deg best? Ta kontakt med en av våre dyktige selgere som vil gi deg råd og veiledning i valg av styrkeapparater.

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om retur og garanti her.

Løpende vedlikehold av apparatene er noe kundene gjerne foretar selv. I tillegg bør alt treningsutstyr ha et større periodisk ettersyn for å sikre optimal funksjonalitet og dermed at det blir brukt. 

Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger.