Kettlebells

17 produkter i kategorien Kettlebells

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Kettlebell til funksjonell trening.
Våre kettlebells i Competition-serien består av fargelakkerte kettlebells fra 4-48 kg. Competition kettlebell er godkjente av IKFF (International Kettlebell and Fitness Federation) og brukes både til trening og konkurranser.

Les mer om kettlebells her.

  1. 360,- Eks. mva
    Tilgjengelig fra 28.05.2024
  2. 536,- Eks. mva
    Tilgjengelig fra 28.05.2024
  3. 632,- Eks. mva
    Tilgjengelig fra 28.05.2024
Oppdaterer... Oppdaterer...

Tren med Kettlebells

Kettlebelløvelser er enkelt, morsomt og utrolig effektivt! Med kettlebells trener du både styrke og kondisjon. Trening med kettlebells har vist seg å være en svært populær treningsform, da man får trent hele kroppen med kun en kettlebell.

Sportsmaster sine kettlebells har et bredt og behagelig håndtak som gir godt grep om kulen. Kulestørrelsen er lik, men fargen varierer med vekt. Våre kettlebells kan du kjøpe enkeltvis eller i en prisgunstig pakke. Her kan du velge mellom kettlebells fra 4 - 48 kg.

Competition kettlebell

Sportsmaster Competition Kettlebells er utformet i hht. competition standard, som er godkjente av IKFF (International Kettlebell and Fitness Federation). Competition kettlebells har håndtak av ubehandlet børstet stål.

Kettlebell øvelser

For å hjelpe deg i gang med treningen med kettlebells har vi laget et treningsprogram hvor vi viser de mest kjente og brukte kettlebelløvelsene. Du finner treningsprogrammet her.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om garanti og reklamasjon her.

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager. Med en serviceavtale fra Sportsmaster vil våre teknikere komme 1-2 ganger per år og funksjonsteste utstyret, bytte ut slitedeler og gi forslag til eventuelle oppgraderinger.