0% rentekampanje

Nå har vi 0% rentekampanje på leasing via DLL!

I en verden med økende konkurranse er det helt nødvendig at du har det utstyret du trenger, nøyaktig når og hvor du trenger det. De finansielle løsningene fra DLL, De Lage Landen, gjør det mulig.

Det kan være kostbart å innrede treningsrom og treningssenter. Med leasing er det mer overkommelig å anskaffe treningsutstyr, da man ikke kjøper og betaler hele beløpet for treningsutstyret med en gang, men leaser det med en månedlig eller kvartalsvis betaling. Med vår leasingkampanje via DLL, blir prosessen med å skape et treningsrom lettere.

Leieavtalen gir deg 0% rente i en avtaleperiode på 36, 48 eller 60 måneder. Velg mellom månedlig eller kvartalsvis betaling. Ordren må inneholde bedriftens organisasjonsnummer. Kontakt en av våre selgere ved spørsmål eller for å bestille med leasing.

Kampanjen gjelder fra 22. mai til og med 30. juni.

Fordeler med leasing

Betalingsmåter bedrift

 1. Faktura fra Sportsmaster
  Dersom annet ikke er oppgitt vil det gå via EHF standard med 20 dagers betalingsfrist fra varene er sendt. Dersom du ikke har EHF så vil faktura gå på e-mail. Du kan velge papirfaktura.

 2. Leiefinansiering gjennom De Lage Landen (del av Rabobank)
  Her velger du mellom 3, 4 eller 5 års leie og månedlig eller kvartalsvis betaling. Dette gjøres direkte på vår hjemmeside. Når søknad sendes på nett er det viktig at innkjøper bruker en e-postadresse tilknyttet bedriften. Bruk av private e-postadresser (f.eks gmail, online-kontoer) kan føre til at søknaden blir avvist.

 3. Kort
  Du blir overført til NETS sin betalingsløsning og du betaler med kredittkort.

Priser og rabatter

Produktene kjøper vi direkte fra fabrikk og kan derfor tilby solide og funksjonelle apparater til gunstige priser uten fordyrende mellomledd.

 • Alle priser for private er inklusive merverdiavgift. På bedriftssiden er priser vist uten merverdiavgift.

 • Priser og produktsortiment kan endres over tid.

 • Rabatt gis ikke på nedsatte produkter.