Styrkepakker

12 produkter i kategorien Styrkepakker

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Optimaliser treningen med en styrkepakke.
En komplett styrkepakke er sammensatt av alt utstyr du trenger for å trene hele kroppen. Gode løsninger for treningssentre og bedriftens treningsrom.

Se også oppgradering av styrkepakkene for flere muligheter.

Les mer om våre styrkepakker her.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Kjøp komplett styrkepakke - spar penger

Kjøper du en komplett styrkepakke sparer du samtidig penger, i forhold til å kjøpe det løst. Se også oppgradering av styrkepakkene for flere muligheter.

Sportsmaster styrkepakker gir deg en den kombinasjonen av styrkeapparater du trenger for å trene styrke, om det er på treningssenter, i bedriftens treningsrom, skoler eller andre institusjoner. For at du enkelt skal finne en styrkepakke som passer deg har vi satt sammen hele 9 forskjellige Olympiske styrkepakker.

Hva er en olympisk styrkepakke?

Olympisk styrkepakke betyr at det brukes olympisk standard på stang og vekter.

Bruk av styrkepakker krever at du har mer kunnskap og erfaring om trening og bruken av apparatene. Fordelen er at du får tatt i bruk flere muskler samtidig som at vektbelastningen er direkte. 

Ved bruk av styrkepakker aktiverer du de fleste muskelgrupper. Denne type apparater gir også god styrke av balanse og stabilisering av muskler både utholdende og maksimal styrke.

Hjelp til å finne riktig styrkepakke

Ønsker du hjelp til å finne hvilken olympisk styrkepakke du skal velge, kan du kontakte en av våre dyktige selgere.

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager. Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om garanti og returrett her.