Stepkasser og plyobokser

10 produkter i kategorien Stepkasser og plyobokser

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Stepkasse og plyoboks er perfekt til trening av spenst, kondisjon og sirkeltrening. Til bruk både bedriftens treningsrom og på treningssenteret.

Les mer om stepkasse og plyoboks her!

 1. 2 352,- Eks. mva
  Bestillingsvare, 10-15 ukers leveringstid
 2. 3 952,- Eks. mva
  På lager
 3. 5 544,- Eks. mva
  Bestillingsvare, 10-15 ukers leveringstid
 4. 6 888,- Eks. mva
  Bestillingsvare, 10-15 ukers leveringstid
Oppdaterer... Oppdaterer...

Trening på stepkasse gir kondisjon og styrke

Stepkasser har mange gode fordeler til bruk på trimrom og treningssentre. Den kan brukes til både styrketrening og kondisjon, samt bevegelighet. Med en stepkasse kan du kombinere kondisjon og styrketrening i alene, eller på gruppetimer.

Stepkassen er enkel å ta i bruk, og man kan ofte justere høyden på kassen for å tilpasse nivå og øvelse. Ved å justere høyden utfordrer man belastningen på muskulaturen.

Med antisklibelegg under kan kassen fint brukes til kondisjonsøkter med hopp, tråkk og fart. Stepkassen kan brukes til både step- og bodypumpinspirerte treningsøkter. 

Tren spenst med plyo box og power box

Plyo box og power box er kanskje mest kjent for bruk innen spensttrening, særlig i øvelsen box jump, hvor man hopper opp og ned fra boksen. Du kan variere høyden på boksene ut ifra hvilken flate som står mot gulvet. Plyo box kan også justeres i høyden ved å legge til bokser i andre størrelser.

De er også velegnet til andre øvelser som trener andre muskelgrupper. Prøv for eksempel dips, hvor du sitter på boksen med hendene plassert ved siden av deg, strekk beina ut og plasser de med hælene i gulvet og senk kroppen ned til du oppnår 90-graders vinkel i overarmene før du presser deg opp med armene.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

 For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om garanti og reklamasjon her.

Med en serviceavtale fra Sportsmaster vil våre teknikere komme 1-2 ganger per år og funksjonsteste utstyret, bytte ut slitedeler og gi forslag til eventuelle oppgraderinger.