Ergometersykkel

5 produkter i kategorien Ergometersykkel

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

Trimsykkel som passer alle. Trimsykler til både bedriftbruk og treningssentre. Solide, stillegående modeller med god sittekomfort. Lette å tilpasse og enkle å ta i bruk.

Les mer om ergometersykkel til bedrift og treningssenter her.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Ergometersykkel - et godt alternativ til spinningsykkel

En ergometersykkel er en trimsykkel med en noe mindre sportslig utforming enn en spinningsykkel, men gir likevel et meget godt treningsutbytte. Mange vil også mene at du sitter bedre på en ergometersykkel. 

Skal du kjøpe trimsykkel bør du tenke på dette

Er det gode innstillingsmuligheter? Sjekk setet, det skal være behagelig å sitte på. Det er alltid smart å kunne flytte på trimsykkelen ved hjelp av transporthjul. 

  • Har computeren forskjellige treningsprogram?

  • Er det håndpuls/pulsmottaker på ergometersykkelen? 

  • Hva passer deg best: vanlig trimsykkel eller en sittesykkel? 

  • Har trimsykkelen enkel påstigning?

Med en ergometersykkel fra Sportsmaster kan du enkelt holde deg i form. Den er enkel å ta i bruk, og kan brukes både av privatpersoner hjemme og av flere ulike brukere på sentre og hos bedrifter. Ved å trene med ergometersykkel får man bedre kondisjon, trener lår- og setemuskulatur, samt at mage- og bukmuskulaturen aktiveres. 

Ønsker du hjelp til valg av ergometersykkel?

Er det vanskelig å finne en ergometersykkel som passer ditt behov? Ta kontakt med en av våre dyktige selgere som vil veilede deg til valg og riktig trimsykkel.

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om retur og reklamasjon her

Gode serviceavtaler

Løpende vedlikehold av apparatene er noe kundene gjerne foretar selv. I tillegg bør alt treningsutstyr ha et større periodisk ettersyn for å sikre optimal funksjonalitet og dermed at det blir brukt. 

Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger. Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med din ergometersykkel, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.