Spensttrening

6 produkter i kategorien Spensttrening

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk synkende rekkefølge

God spenst fører med seg gode fordeler i både trening og hverdag. Spensttrening forbedrer balansen, koordinasjonen og løpesteget.

Les mer om treningsutstyr til spensttrening her.

Oppdaterer... Oppdaterer...

Hvorfor trene spenst

Det er mange gode fordeler med å trene spenst, både til hverdagslige gjøremål og i treningssammenheng. For å trene spenst er det gunstig med eksplosiv styrke og kontinuitet. Man tenker kanskje at spenst er noe toppidrettsutøvere må trene på, men selv for mosjonisten er det viktig å trene spenst. Det forbedrer balansen, koordinasjonen og steget, både på søndagsturen i marka og på tredemølla. 

Spenst defineres som evnen man har til å hoppe lang og høyt, og evnen til å flytte egen kroppsvekt. 

Løp raskere med bedre spenst

Du vil bli overrasket over hvor viktig det er å trene spenst for å bli en raskere løper. Ved spurt og intervalløp bruker du eksplosiv styrke i beina. Trener du eksplosiv styrke i form av spenst vil du merke en bedring i frasparket og frekvensen. 

Spenst kan trenes ved å hoppe og hinke. Hoppetau er et flott verktøy å bruke for å utfordre koordinasjonen og spensten i intervalldrag. For å fokusere mer på teknikk og eksplosiv styrke, er plyo box og power box utmerket. Varier både underlag og øvelser for å få progresjon. 

60 dagers åpent kjøp - trygg handel

For at du skal være trygg på ditt kjøp gir vi 60 dagers åpent kjøp. Les mer om retur her.