Valg av treningsapparater for kondisjon

Ved valg av kondisjonsapparater er det viktig å ta hensyn til hvem som skal trene og hvor mye det blir brukt. Dette vil ha betydning for sammensetningen av apparater og kvalitetsnivået dere bør legge dere på.

Flere typer treningsapparater for kondisjon

Kondisjonsapparatene er stort sett enkle å bruke og passer alle. Felles for treningsapparatene er at de først og fremst trener kroppens sentrale organer som hjerte, lunger og sirkulasjon.
Sportsmaster tilbyr følgende treningsapparater for kondisjon:
Tredemøller
Romaskiner
Spinningsykler
Ellipsetrenere
Ergometersykler
Stakemaskiner

Få hjelp til å velge kondisjonsapparater

Sportsmaster gir deg råd og veiledning i valg av apparater etter ditt behov. Vi setter opp tilbud og viser forslag til hvordan treningsrommet kan utformes. 

Serviceavtaler på kondisjonsapparater

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager.  
Løpende vedlikehold av apparatene er noe kundene gjerne foretar selv. I tillegg bør alt treningsutstyr ha et større periodisk ettersyn for å sikre optimal funksjonalitet og dermed at det blir brukt. 
Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger.