Styrketrening i rack

Power cage eller rack gir flere muligheter for å få trent hele kroppen på ett og samme sted. Med tilleggsutstyr trenger man bare én stasjon for å få en skikkelig styrkeøkt. Det er perfekt for treningsrom på arbeidsplasser eller mindre treningssentre som har begrenset med plass.


Med power cage, smithmaskin eller rack har man fått et godt utgangspunkt for styrketrening av hele kroppen, og man kan supplementere med tilleggsmoduler, slynger, diphåndtak, landmine og en rekke annet tilbehør for å utstyre stativet ytterligere.

olympisk styrkepakke

Stødig treningsstativ

De fleste bedrifter med treningsrom og treningssentre har treningsstativ. De finnes i ulike størrelser, og med tilleggsmoduler kan man bygge på slik at man får ønsket utbytte av stativet.

Ved å ta utgangspunkt i en rack eller cage får man samlet treningsutstyret, og det krever derfor ikke mye plass på treningsrommet, som det ville gjort med ulike stasjoner. Derfor er dette et godt 

Legg til utstyr

Man kan altså designe et helt eget treningsstativ ved å legge til det utstyret man trenger for til ønsket styrketrening. Sportsmaster har satt sammen ulike olympiske styrkepakker, alt fra basic olympisk styrkepakke, tung olympisk squat pakke og lett olympisk styrkepakke, til power cage olympisk styrkepakke og half rack olympisk styrkepakke. Felles for disse pakkene er at det følger med stativ, vektstang, vekter i ulik vekt og fjærlåser. Dette er gode utgangspunkt for å utstyre treningsrommet på arbeidsplassen eller på treningssenteret.

olympisk styrkepakke

For å skreddersy et eget treningsstativ finnes det en rekke tilleggsutstyr man kan velge å legge til. Monter diphåndtak for å trene triceps, battle rope anker for høyintensitetstrening med battle rope eller tilleggsmodul med nedtrekk- og rofunksjoner.

Få utrolig mange treningsmuligheter med en styrkepakke i rack eller cage. Sportsmasters ambassadør Aleksander Kilde viser øvelser man kan gjøre med styrkepakkene og tilleggsutstyr.