Alle varianter av treningsbenker

Sportsmaster tilbyr alle varianter av treningsbenker til treningssenter. Fra enkle modeller til kraftige benker beregnet for tung bruk og mange brukere. Felles er at våre treningsbenker har god kvalitet til en bra pris.

Varianter av treningsbenker som Sportsmaster tilbyr

Fleksibenker – Justerbare benker. Ryggstø kan justeres i flere vinkler. Dette innebærer at man kan utføre mange forskjellige øvelser.

Flat benk – Enkle benker med en fast posisjon. Solide og med god stabilitet.

Olympiske benker – Benk med vektstativ. Vektstativet sitter fast i benken. Dette gjør at den blir sikrere enn om benk og stativ står hver for seg. 
Spesialbenker – Benker som er utformet for å trene spesifikke muskelgrupper. F.eks curl benken, og sit-up benken

Treningsbenker er et must i ethvert treningssenterrom


En viktig del av styrketreningsutstyret for et treningssenter er treningsbenken. Benker kan brukes i mange forskjellige øvelser og kan brukes til å trene nesten alle muskelgrupper. Kombineres ofte med et vektstativ med brukes også mye sammen med trening med manualer.
Treningsbenker til treningssentre

Vår leverandør, GRI, leverer solide benker beregnet for tung studiobruk. GRI's materialvalg og tekniske løsninger sikrer god arbeidsstilling og høy belastningskapasitet.

Få hjelp til å velge treningsbenk

Sportsmaster gir deg råd og veiledning i valg av apparater etter ditt behov. Vi setter opp tilbud og viser forslag til hvordan treningsrommet kan utformes. 

Få god service på din treningsbenk

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager. 

Løpende vedlikehold av treningsapparatene er noe kundene gjerne foretar selv. I tillegg bør alt treningsutstyr ha et større periodisk ettersyn for å sikre optimal funksjonalitet og dermed at det blir brukt. 
Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger.