Multigym er trygt og enkelt å bruke

Multigym er enkle og trygge å bruke med faste bevegelsesbaner. Cable Cross er en type multigym, men hvor du har frie bevegelsesbaner. På en Cable cross kan du også kan utføre øvelser som trener hele kroppen, men den krever mer kunnskap om trening.

Få hjelp til å velge Multigym 

Det kan være vanskelig å vite hvilket apparat som passer deg best. Sportsmaster gir deg råd og veiledning i valg av apparater etter ditt behov. Vi setter opp tilbud og viser forslag til hvordan treningsrommet kan utformes.

Gode løsninger for Multigym og Cable Cross

Sportsmaster tilbyr kraftige Multigym og Cable Cross i solid utførelse. Vår leverandør, GRI, leverer modeller for tung bruk på treningssentre. GRI's materialvalg og tekniske løsninger sikrer god arbeidsstilling og høy belastningskapasitet.

Serviceavtaler på Multigym og Cable Cross

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager. 

Løpende vedlikehold av treningsapparatene er noe kundene gjerne foretar selv. I tillegg bør alt treningsutstyr ha et større periodisk ettersyn for å sikre optimal funksjonalitet og dermed at det blir brukt. 
Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger.