Plate loaded apparater gir bedre treningsutbytte

Treningsmessig vil det kunne være noe bedre enn apparater med vektmagasin. Du får vektbelastningen direkte og har frie bevegelsesbaner. Du får dermed bedre tak i støttemuskulaturen. 
Trening med manualer og vektskiver har en høyere brukerterskel enn enkeltstasjoner med vektmagasin. Trening på denne type apparater krever noe mer erfaring og kunnskap om trening enn trening på apparater med vektmagasin.

Plated loaded og frivektsapparater fra Sportsmaster

Dette er produkter som tåler hard og kraftig bruk. Vår leverandør GRI ligger langt fremme i utvikling av design og funksjonalitet og apparatene er konstruert for å tåle ekstra tung bruk.
GRI's materialvalg og tekniske løsninger sikrer god arbeidsstilling og høy belastningskapasitet.

Få hjelp til å velge frivektsapparater

Sportsmaster gir deg råd og veiledning i valg av apparater etter ditt behov. Vi setter opp tilbud og viser forslag til hvordan treningsrommet kan utformes. 

Trygt kjøp og gode serviceavtaler

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager. 

Løpende vedlikehold av apparatene er noe kundene gjerne foretar selv. I tillegg bør alt treningsutstyr ha et større periodisk ettersyn for å sikre optimal funksjonalitet og dermed at det blir brukt. 

Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger.