Nye Xebex Air Rower – en suveren romaskin

Nye XEBEX Air Rower er siste tilskudd i en familie av førsteklasses treningsapparater. Her får du en romaskin med robust og komfortabelt design, spekket med funksjoner som passer utmerket for den kresne.

XEBEX er en anerkjent merkevare innen fitness og treningsutstyr, og apparatene deres brukes av Crossfit sentre, treningssentre og privatpersoner som vil ha det beste hjemme.
Produktene deres er kjent for sin robust kvalitet, og solide og holdbare materialer som tåler tunge treningsøkter. Nye XEBEX Air Rower er intet unntak! 

Xebex Air Rower - toppmodell på linje med Concept 2

Xebex Air Rower er en av markedets nyeste romaskiner. Toppmodellen med luftmotstand har som mål å konkurrere med “gullstandarden” Concept 2 - noe den etter vår mening absolutt mestrer.  
Likhetene med Concept 2 er mer slående enn forskjellene. Begge er basert på såkalt variabel luftmotstand og er bygget etter samme prinsipp, noe som gir en veldig lik rofølelse. 

Romaskin Xebex AR2 hele   

Luftmotstand med 10 nivåer

Konseptet luftmotstand benyttes av ro-eliten verden over. Det innebærer at jo mer du tar i, jo mer motstand får du. Sammenlignet med romaskiner som bruker magnet- eller vannmotstand, byr luftmotstand på et mer autentisk ro-følelse. 
Motstandsinnstillingen lar brukeren enkelt endre motstand fra 1-10, med 10 som den høyeste.

Xebex Romaskin

God komfort i sete og håndtak

Sittehøyden på Xebex Air Rower er 53 centimeter over gulvet, noe som gjør det lettere å komme seg av og på romaskinen. Setet og håndtak er fylt med skum for bedre komfort under lange ro-økter

Xebex Romaskin Xebex Romaskin

Enkel oppbevaring

Xebex Air Rower er enkel å oppbevare og tar lite plass. Når den er slått opp, kan den ved hjelp av de 4 transporthjulene enkelt flyttes rundt. Å gjøre den klar til bruk igjen tar mindre enn 5 sekunder!

Romaskin Xebex AR2 slått opp

Brukervennlig display

Xebex romaskin kommer med en brukervennlig computer. Ved å starte robevegelsen aktiveres konsollen, som holder oversikt over tid, avstand, kalorier og antall rodrag.  
Det er 8 visningsalternativer: 

1. Tid/500m
2. Watt pr. åretak
3. Puls (Pulsmottaker (5mhz) belte er tilleggsprodukt)
4. Distanse
5. Åretak pr. minutt
6. Kalorier
7. Totalt ant. Åretak
8. Tid

Det er også mulig å følge forhåndsdefinerte programmer fra hovedmenyen: Quick start Racing, Interval/Tabata, Tidsmål, Distansemål, Kalorimål, Åretaksmål, Pulsmål

Romaskin Xebex AR2 Computer

Kraftig konstruksjon

Xebex Air Rower AR 2 er bygget for tungt bruk over tid. Den er robot-testet med 1 million åretak uten at noe ble defekt. 

Spesifikasjoner:

Kjede i rustfritt stål
Mål utslått LxBxH: 254x51x119cm
Mål oppslått LxBxH: 91x51x140cm
Maks brukervekt: 225 kg
Vekt: 46 kg