Nye Xebex Air Rower – en suveren romaskin

Nye XEBEX Air Rower er siste tilskudd i en familie av førsteklasses treningsapparater. Her får du en romaskin med robust og komfortabelt design, spekket med funksjoner som passer utmerket for den kresne.

XEBEX er en anerkjent merkevare innen fitness og treningsutstyr, og apparatene deres brukes av Crossfit sentre, treningssentre og privatpersoner som vil ha det beste hjemme. Produktene deres er kjent for sin robust kvalitet, og solide og holdbare materialer som tåler tunge treningsøkter over tid. Xebex Air Rower AR 2 er robot-testet med 1 million åretak uten at noe ble defekt. Nye XEBEX Air Rower er intet unntak!

Spesifikasjoner:

 • Kjede i rustfritt stål

 • Mål utslått LxBxH: 254x51x119cm

 • Mål oppslått LxBxH:  91x51x140cm

 • Maks brukervekt: 225 kg

 • Vekt: 46 kg


Bilde viser Xebex Air Rower  

Xebex Air Rower - toppmodell på linje med Concept 2

Xebex Air Rower er en av markedets nyeste romaskiner. Toppmodellen med luftmotstand har som mål å konkurrere med “gullstandarden” Concept 2 - noe den etter vår mening absolutt mestrer.  
Likhetene med Concept 2 er mer slående enn forskjellene. Begge er basert på såkalt variabel luftmotstand og er bygget etter samme prinsipp, noe som gir en veldig lik rofølelse. 


Bilde viser luftmotstandsystem for Xebex romaskin

Luftmotstand med 10 nivåer

Konseptet luftmotstand benyttes av ro-eliten verden over. Det innebærer at jo mer du tar i, jo mer motstand får du. Sammenlignet med romaskiner som bruker magnet- eller vannmotstand, byr luftmotstand på et mer autentisk ro-følelse. Motstandsinnstillingen lar brukeren enkelt endre motstand fra 1-10, med 10 som den høyeste.


Sete til Xebex Air Rower Romaksin
Håndtak til Xebex Air Rower Romaskin

God komfort i sete og håndtak

Sittehøyden på Xebex Air Rower er 53 centimeter over gulvet, noe som gjør det lettere å komme seg av og på romaskinen. Setet og håndtak er fylt med skum for bedre komfort under lange ro-økter.


Xebex Air Rower romaskin oppslått

Enkel oppbevaring

Xebex Air Rower er enkel å oppbevare og tar lite plass. Når den er slått opp, kan den ved hjelp av de 4 transporthjulene enkelt flyttes rundt. Å gjøre den klar til bruk igjen tar mindre enn 5 sekunder!


Computer på Xebex Air Rower romaskin

Brukervennlig display

Xebex romaskin kommer med en brukervennlig computer. Ved å starte robevegelsen aktiveres konsollen, som holder oversikt over tid, avstand, kalorier og antall rodrag. 

Det er 8 visningsalternativer: 

 1. Tid/500m

 2. Watt pr. åretak

 3. Puls (Pulsmottaker (5mhz) belte er tilleggsprodukt)

 4. Distanse

 5. Åretak pr. minutt

 6. Kalorier

 7. Totalt ant. Åretak

 8. Tid