Xebex Romaskin V2BT – en suveren romaskin

XEBEX Romaskin V2BT er siste tilskudd i en familie av førsteklasses treningsapparater. Her får du en romaskin med robust og komfortabelt design, spekket med funksjoner som passer utmerket for den kresne.

XEBEX er en anerkjent merkevare innen fitness og treningsutstyr, og apparatene deres brukes av i functional fitness, på treningssentre og hos privatpersoner som vil ha det beste hjemme. Produktene deres er kjent for sin robust kvalitet, og solide og holdbare materialer som tåler tunge treningsøkter over tid. Xebex Romaskin V2BT er robottestet med 1 million åretak uten at noe ble defekt. XEBEX Romaskin V2BT er intet unntak!

Spesifikasjoner:

 • Kjede i rustfritt stål

 • Mål utslått LBH: 254 x 51 x 119 cm

 • Mål oppslått LBH:  91 x 51 x 140 cm

 • Maks brukervekt: 225 kg

 • Vekt: 46 kg


Bilde viser Xebex Air Rower  

Xebex Romaskin - toppmodell på linje med Concept 2

Xebex Romaskin er en av markedets nyeste romaskiner. Toppmodellen med luftmotstand har som mål å konkurrere med “gullstandarden” Concept 2 - noe den etter vår mening absolutt mestrer.  
Likhetene med Concept 2 er mer slående enn forskjellene. Begge er basert på såkalt variabel luftmotstand og er bygget etter samme prinsipp, noe som gir en veldig lik rofølelse. 


Bilde viser luftmotstandsystem for Xebex romaskin

Luftmotstand med 10 nivåer

Konseptet luftmotstand benyttes av ro-eliten verden over. Det innebærer at jo mer du tar i, jo mer motstand får du. Sammenlignet med romaskiner som bruker magnet- eller vannmotstand, byr luftmotstand på et mer autentisk ro-følelse. Motstandsinnstillingen lar brukeren enkelt endre motstand fra 1-10, med 10 som den høyeste.


Sete til Xebex Air Rower Romaksin
Håndtak til Xebex Air Rower Romaskin

God komfort i sete og håndtak

Sittehøyden på Xebex Romaskin er 53 centimeter over gulvet, noe som gjør det lettere å komme seg av og på romaskinen. Setet og håndtak er fylt med skum for bedre komfort under lange ro-økter.


Xebex Air Rower romaskin oppslått

Enkel oppbevaring

Xebex Romaskin er enkel å oppbevare og tar lite plass. Når den er slått opp, kan den ved hjelp av de 4 transporthjulene enkelt flyttes rundt. Å gjøre den klar til bruk igjen tar mindre enn 5 sekunder!


Computer på Xebex Air Rower romaskin

Brukervennlig display

Xebex romaskin kommer med en brukervennlig computer. Ved å starte robevegelsen aktiveres konsollen, som holder oversikt over tid, avstand, kalorier og antall rodrag. 

Det er 8 visningsalternativer: 

 1. Tid/500m

 2. Watt pr. åretak

 3. Puls (Pulsmottaker (5mhz) belte er tilleggsprodukt)

 4. Distanse

 5. Åretak pr. minutt

 6. Kalorier

 7. Totalt ant. Åretak

 8. Tid