Kom i gang med trening

Trenger du inspirasjon og motivasjon til å begynne – og fortsette – med trening? Bli kjent med VimScore – en ny norsk treningsapp som hjelper deg med nettopp dette.


VimScore hjelper deg med å komme i gang med trening

Meningen med VimScore er å gi deg mest mulig utbytte av det du investerer i trening. Enten i form av utstyr eller tid til trening hjemme, på jobb eller på treningssenter.

Hensikten med treningsappen er å hjelpe deg med å komme i gang, og holde deg i gang, med trening tilpasset ditt nivå.

Hvordan fungerer appen?

Appen tilpasser treningsøkter for deg. Du beskriver ditt nivå innen styrke, utholdenhet, fleksibilitet og balanse, og appen tilrettelegger for økter med øvelser som passer deg.

Appen er forankret i forskning på sunnhet og helse. Den varierer treningen innenfor følgende fire kapasiteter:

  • Styrke

  • Utholdenhet

  • Bevegelighet

  • Balanse

Hver økt er tilpasset hvor mye tid du har til rådighet, om det så er 15 minutter eller en time. Appen forteller deg hvilke øvelser du skal gjøre, hvor lenge eller hvor mange repetisjoner, og hvordan øvelsene skal gjennomføres.

Fra uke til uke ser du din egen utvikling i appen. Du kan selv justere profilen din når du har klart anbefalt treningsmengde over flere uker. Målet er at du skal forbedre dine ferdigheter innen de fire kapasitetene.

Få tilpasset treningen akkurat til dine ønsker og behov

Hva er VimScore?

Våren 2021 ble VimScore testet ut av medlemmer på SIS-sportssenter i Stavanger. CEO, Petter D. Nygaard, forteller at piloten ga mange gode svar på hva som fungerte bra og mindre bra i appen. Appen er nå utbedret i henhold til det vi lærte, og vi er nå klare for en større lansering.

Her er et sitat fra en av pilotdeltagerne:

«Jeg synes appen var veldig ren og minimalistisk i design, noe jeg setter stor pris på da jeg opplever at det blir ryddig og enklere i bruk. Appen var også intuitiv og krevde ingen lang eller intensiv periode for å bli kjent med den og ta den i bruk. Stor variasjon i programmer gjør at man gleder seg til treningen».

Oppsummert leverer denne appen følgende: 

  • Én enkelt knapp som gir varierte treningsøkter tilpasset deg

  • Tiden på øktene velger du selv fra 2 til 120 minutter

  • Et bredt faglig øvelsesbibliotek med animasjoner og infokort

  • Oversikt over hvor langt du er på vei mot det anbefalte ukemålet

  • Mulighet for å logge egentrening

Et medlemskap koster kr. 99,- per måned. Hvis du registrerer deg før oktober 2021 vil du få medlemskapet gratis ut året.

Les mer: www.vimscore.com