Slitesterke treningsstrikker fra Flexvit

Det finnes flust av treningsstrikker. Felles for mange av de er at de er laget i ren gummi. Kvaliteten på strikkene varierer, og disse er gode til sitt bruk. Mange opplever likevel at de kan krølle seg, ikke alltid holder seg på plass og at det kan oppstå rifter. Det har Flexvit gjort noe med.


Treningsstrikkene fra Flexvit er laget i vevd naturgummi og polyester. De er lette, allsidige og svært effektive. Materialet føles behagelig på huden, er svært slitesterke og robuste.

Treningsstrikker med høy kvalitet

Flexvit tilbyr markedets bredeste spekter av høykvalitets treningsstrikker og motstandsbånd til mosjonister, idrettsutøvere, trenere og fysioterapeuter. Med et sortiment bestående av mini bands, lange treningsstrikker, to meter lange motstandsbånd, multibånd og spesiallaget treningstrikk til mobilitetstrening, har Flexvit strikker til nesten all type trening.

Treningsstrikkene brukes til både bevegelses- og mobilitetstrening, idrettsspesifikke øvelser, styrketrening og stabiliseringsøvelser. Trening med strikk gir mange fordeler. De er skånsomme mot ledd og muskulatur. Treningsstrikk er også et fint verktøy å bruke i rehabilitering og opptrening etter skader. I tillegg er treningsstrikker og motstandsbånd treningsutstyr som passer for alle aldre, prestasjonsnivå og treningsmål.

Tren i par med Flexvit resist

Felles for alle treningsstrikkene fra Flexvit er at de har ett formål: Å optimalisere og støtte deg i treningen! Lurer du på hvilken treningsstrikk som egner seg best til din type trening? Se oversikt over de ulike treningsstrikkene vi har fra Flexvit nedenfor.

Flexvit oversikt over treningsstrikker

Nedenfor ser du hele utvalget med treningsstrikker og motstandsbånd vi har fra Flexvit.