Utvid styrkepakken til et komplett hjemmegym

Drømmer du om eget hjemmegym og muligheten til å trene hele kroppen, tungt og variert, hjemme? Ved å legge til tilleggsutstyr i din styrkepakke, kan du bygge på styrkepakken din og få muligheten til å gjøre flere styrkeøvelser i samme rack.


Med en styrkepakke har du et komplett sett med treningsutstyr til styrketrening hjemme. Alle styrkepakkene hos Sportsmaster inkluderer olympisk vektstang, med unntak fra Smith Olympisk styrkepakke som har stang i maskinen. Alle styrkepakkene har også inkludert vektskiver. Dette er enten bumper plates eller olympiske vektskiver. Med det har du det du trenger for å komme i gang med styrketrening hjemme, men visste du at du kan oppgradere styrkepakken med andre vektskiver, treningsbenker og annet tilleggsutstyr?

Skreddersy styrkepakke

Er du interessert i en styrkepakke, men ønsker andre vektskiver, som for eksempel XF Bumper Plates eller fargede vektskiver? Da kan du ved å kjøpe en styrkepakke oppgradere vektskivene til de som passer din trening best.

Bumper plates i XF-serien er vår høyeste standard fargede bumper plates. De har ekstrem slitestyrke og topp kvalitet vulkanisert gummi. Bumper plates er godt egnet til tøffere bruk og trening som medfører dropp mot gulvet. Våre bumper plates er solide gummierte vektskiver, som gjør at de tåler det aller meste. Den olympiske vektpakken med fargede vektskiver har på sin side vektskiver med håndtak som gjør det enklere å løfte vektskivene og sette de på vektstangen. Håndtakene gjør det også lettere å bruke vektskivene til øvelser alene.

Aleksander Kilde viser knebøy i rack

Alle styrkepakkene inkluderer olympisk vektstang, unntatt Smith-pakken som har vektstang i maskinen. Sportsmaster har et godt utvalg olympiske vektstenger, som har ulike egenskaper. En standard olympisk vektstang som medfølger mange av pakkene, har lengde på 220 cm og grepsdiameter på 28 mm. Du kan velge å oppgradere til XF-vektstengene for dame eller herre. Disse vektstengene har bedre stål og bedre kulelagre, og vil tåle tyngre vekter og dropp. Grepdiameteren på XF-vektstangen til dame er 25 mm, mens til herre er den standard 28 mm. Begge disse vektstengene har maksimal vektbelastning på 400 kg, som er godt over standard vektstang med maksimal vektbelastning på 300 kg.

Flere av styrkepakkene inkluderer Pivot 3130 Fleksibenk. Den har et solid rammeverk og kan reguleres fra negativ helning til 90 grader, og har i tillegg transporthjul som gjør den enkel å flytte på. Om man likevel ønsker en annen treningsbenk, kan man se muligheter for oppgradering på produktsiden til styrkepakken. I Econ olympisk styrkepakke kan man oppgradere til enten Pivot PM122 fleksibenk, som er en kraftigere og mer slitesterk benk, eller Pivot UB430 fleksibenk. Hvilken treningsbenk du skal velge avhenger av hvor hyppig den blir brukt og maksimal vektbelastning. Les mer om våre treningsbenker her

Se flere muligheter for oppgraderinger av styrkepakker under "alternative produkter" på hver produktside. 

Tilleggsmoduler og tilbehør til racks

Utvid treningsmulighetene med forskjellig tilbehør til racks og cages. Med et treningsrack eller cage hjemme har du allerede mange muligheter til å få trent hele kroppen. Legger du til tilleggsutstyr som dipshåndtak eller landmine legger du til rette for enda flere treningsøvelser. Mye av tilleggsutstyret monteres på racket, som landminefeste, battle rope anker og vektstangholder, og det krever dermed ikke så mye mer plass på treningsrommet ditt, som hva ekstra treningsapparater ville gjort. Samle alt i ett og samme rack, og få trent hele kroppen på et og samme sted!

Aleksander Kilde viser dips i rack
Aleksander Kilde viser roing med vektstang i rack