Fitness Brands og Sportsmaster, ett selskap med ny daglig leder og endring i eierstruktur

Sportsmaster og Fitness Brands Norway blir ett selskap! Med dette blir vi Norges største leverandør av treningsutstyr og helhetsløsninger innen helse og trening.

Etter flere år som selvstendige selskaper i samme konsern, fusjonerer nå Sportsmaster og Fitness Brands Norway og danner et slagkraftig selskap av treningsutstyr til kommersiell og hjemmetreningsmarkedet.
 
Mens Sportsmaster i hovedsak leverer treningsutstyr til hjemmetrening og bedriftsbruk, er Fitness Brands kvalitetsleverandøren til treningssenter, hotell og premium segmentet. Sammen vil vi dekke hele spekteret av kundegrupper og bruksområder innen treningsutstyr.
 
"Etterspørselen etter treningsutstyr og gode løsninger vil fortsette å vokse og kravene til leverandørene utvikler seg i takt med dette. Kvalitetsprodukter og gode priser vil være viktig også fremover, men vi ser at kundene i tillegg forventer service og teknisk oppfølging på et helt annet nivå enn tidligere. Det nye selskapet vil ha det beste produkttilbudet og Norges sterkeste serviceapparat i ryggen. Dette gir kundene en ekstra trygghet når de investerer i treningsutstyr, enten det er til trimrommet hjemme, bedriften eller til treningssenteret, sier Paul Einar Borgen, deleier og en av grûnderne bak Sportsmaster".
 
Miksen av digital og fysisk tilstedeværelse vil være viktig i tiden fremover. Fitness Brands har med Life Fitness & Hammer Strength sterke merkevarer og en dyktig salgs- og «på veien» team. I tillegg gir samarbeidet med verdens største aktør i bransjen Life Fitness, tilgang til det nyeste innen kompetanse- og produktutvikling. Sportsmaster på sin side tilfører blant annet sterk digitalkompetanse og har en ledende markedsposisjon i konsumentmarkedet i Norge.
 
I forbindelse med fusjon fratrer Trond Karlsen som daglig leder i Fitness Brands Norway, og selger seg ut av selskapet. Frode Ingvoldstad er ny daglig leder og hovedaksjonær i selskapet.