Slik lager du ditt eget hjemmegym

Drømmer du om et treningsrom hjemme, men vet ikke helt hvor du skal starte? Her er våre tips til hvordan du innreder hjemmegym, uansett om du har liten eller stor plass til rådighet. 


Før du bestemmer deg for hva slags treningsutstyr du vil ha og hvordan treningsrommet skal innredes, bør du kartlegge hvor stor plass du faktisk har til disposisjon og hvilket treningsutstyr som er det viktigste å få på plass for at det skal være motiverende å trene hjemme. I tillegg bør du vurdere hvor mye du er villig til å investere i treningsrommet. Tredemøllene, for eksempel, kommer i mange prisklasser. Her må man finne en tredemølle som egner seg best til sitt bruk

De fleste vil ha glede av treningsutstyr til både kondisjonstrening og styrketrening. Man kommer langt med en tredemølle og et sett manualer, men med litt mer utstyr har man flere treningsmuligheter og det blir kanskje litt mer motiverende å ta i bruk treningsrommet. Vi har derfor satt opp noen forslag til treningsrom, til både 10, 15 og 25 kvadratmeter. 

Treningsrom på 10 kvm
Treningsrom på 10 kvm
Treningsrom på 24 kvm
Treningsrom på 24 kvm

Ta kontakt med oss for råd og hjelp til valg av apparater og utstyr til hjemmetrening.