9 julegavetips til den treningsglade

På utkikk etter julegavetips til en sporty venn eller familiemedlem? Her er våre beste gavetips til den treningsglade!


Myzone MZ-Switch

Dette pulsbeltet passer godt til de som trener, men som kanskje vil få mer ut av treningen sin. Med Myzone får man komplett oversikt over treningsøktene sine, med puls og tid i fem forskjellige pulssoner, kalorier og prosent av makspuls. Alt dette leses av i en egen app, som viser innsatsen din i sanntid. Tid og pulsnivå konverteres til Myzone Effort Points (MEPs), som gir muligheter for en rekke utfordringer individuelt og konkurranser i grupper. Kanskje hele familien skal få pulsbelte til jul i år?

TRX Move

Slynger er noe man enkelt kan montere hjemme. Med et døranker kan man feste slyngene i dørsprekken på toppen av en dør. Har man takbjelker kan slyngen festes der i stedet. TRX Move kan brukes både inne og ute, eller tas med på reise. Slyngetrening passer til både nybegynnere og de aktive, til styrketrening og restitusjonsøvelser. 

Mini bands

Trening med strikk er skånsomt, og skadeforebyggende, og passer for både nybegynnere og de aktive. Treningsstrikker kan erstatte vekter i en rekke øvelser, og er fine å bruke til trening hjemme eller på reise. I pakken med fem minibands får man også med en manual med øvelser.

MX55 Fleksimanual

Best i test i Dagbladets test av justerbare manualer! Disse fleksimanualene er svært brukervennlige og egner seg godt til bruk hjemme. MX55 er manualer på 2 x 24,9 kg. De finnes også i MX30 (2 x 13,9 kg) og MX85 (2 x 38,6 kg), til de som kunne tenke seg mindre eller større vekter. 

Kettlebell

Trening med kettlebells kan brukes til å bygge styrke, eksplosivitet og utholdenhet. Sportsmaster har Competition kettlebells fra 4 kg helt opp til 48 kg. Kulestørrelsen er lik, men fargere varierer med vekt. Disse kombineres gjerne med svettebånd for beskyttelse. Kettlebells passer for både nybegynneren og den aktive. De er enkle å ta i bruk, og kan erstatte vekter og manualer i en rekke styrkeøvelser. Se alle kettlebells her

Chin up bar

Sportsmaster chin up bar er et allsidig treningsapparat som festes enkelt over dørkarmen. Egner seg godt til bruk hjemme, både for de med eget treningsrom og de som kun kunne tenke seg noe treningsutstyr hjemme. 

MagneTrainer

MagneTrainer er en stolsykkel, en mini ergometersykkel. Denne egner seg godt til bruk hjemme til de som trenger å holde beina i bevegelse, samt til rehabilitering av hofte, knær og ankler. Stolsykkelen kan brukes hjemme mens man sitter i en stol eller sofa, og gjør det lettere for brukeren å holde seg i aktivitet. MagneTrainer kan kombineres med tilleggsutstyr, som stativ og rehabpedaler.

Sportsmaster Spinningsykkel S30

Ute etter en noe annerledes julegave i år? Hva med å gi spinningsykkelen S30 til mosjonisten eller familie med tidsklemme? S30 er en enkel og solid spinningsykkel som egner seg godt til hjemmetrening. Både sete og styre kan justeres vertikalt og horisontalt slik at man får en optimal og komfortabel sittestilling. 

Pivot 615 Sissy squat

En noe annerledes julegave, men likevel svært effektfull for de som er interessert i styrketrening. Pivot 615 er helt glimrende for trening av fremside lår. Man trener i utgangspunktet bein, rumpe og coremuskulatur. Kombiner gjerne med manual eller kettlebell for ekstra vekt. 

Kjøp i nettbutikken og få levert hjem. Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske! Les mer om våre leveringsmåter her.