Hvorfor velge InBody?

InBody er et avansert måleinstrument for å måle kroppssammensetning, og blir brukt av en rekke sykehus, utdanningsinstitusjoner og treningssentre i Norge. 


InBody er et av de mest nøyaktige måleinstrumentene for å måle kroppssammensetning, og er målt til å være 98% nøyaktig, sammenlignet med DEXA (Dual-Energy X-ray Absorptiometry), som anses å være den mest nøyaktige innen måling av fettprosent. 

Men hvorfor skal man velge InBody til måling av fettmasse og muskelmasse? Her er fem gode grunner til at du bør velge InBody til ditt formål.

1) InBody sin teknologi ble lansert i 1996 av Biospace, Inc. i Sør-Korea, og ble på kort tid et multinasjonalt selskap med distribusjon i 80 land.
InBody har utviklet en teknologi som går ut på å bruke strømpulser med ulike frekvenser, fordi ulike frekvenser har forskjellige egenskaper i arbeidet med å trenge gjennom kroppsvev. Denne teknologien gjør det mulig å måle vannmengde i og utenfor cellene.

2) InBodys misjon er å lede og inspirere folk til å leve et sunnere liv.
Inbody måler underhudsfett og visceralt fett, som kan gi indikator på om personen har for mye helseskadelig fett. I tillegg måler teknologien skjelettmuskulaturen, og beregner personens idealvekt basert på muskelmasse. 

3) InBodys tester er validert i en rekke studier.
Det er også flere aktører som bruker InBody i sine studier, både innen idrettsmedisin og kardiovaskulære studier.

4) InBody er anerkjent innen forskning, universiteter og i idrettsmiljø over hele verden.
Kroppsanalysemaskinen InBody blir brukt i forskning, helseinstitusjoner, utdanning og idrettsmiljø over hele verden, og brukes blant annet på NTNU, Forsvaret og Norges Idrettshøyskole i Norge.

5) InBody benytter ikke empiriske data, men kun direkte analyser. 
Som det eneste måleinstrumentet som ikke baserer seg på empiriske og historiske data, gir InBody en svært nøyaktig måling av kroppssammensetningen. Estimater som kjønn og alder påvirker ikke denne analysen.