Gungnir Allrounder Olympisk vektstang for de tunge løftene

Med det patenterte SlideLock låsesystemet gjør Gungnir styrketrening enklere, sikrere og mer ryddig.


Norske Gungnir Barbells har utviklet vektstang med innebygd SlideLock låsesystem for sikring av vektskiver. Nå slipper du vonde fjærlåser eller låseringer som forsvinner. Løft SlideLocken ved å ta tak i den på begge sider med fingrene, gli langs ermet på stangen og lås ved vektskivene for å sikre dem.

Vektstang for alle løft

Allrounder Olympisk vektstang er konstruert for tøffe og harde økter, både på treningssentre, hos bedrifter og ved hjemmetrening. Vektstangen er testet i alt fra vektløfting, Crossfit og strongman til bruk av idrettsutøvere, og viser gjennomgående høy kvalitet og holdbarhet. Den er egnet til tradisjonell styrketrening, så vel som høyintensitets Crossfit-økter.

Stangen og låsen er blitt systematisk dropptestet titalls tusenvis av ganger, med både 90 kg fra to meter høyde og 320 kg fra 1,6 meter høyde, og er et svært kvalitetssikkert produkt.  

Gungir Allround olympisk vektstang

Nytt låsesystem

Noe som er verdt å merke seg ved disse vektstengene er låsen, som er patentert teknologi i Norge. Låsesystemet SlideLock baserer seg på «løft, skyv, lås». Låsen i seg selv er laget av titan og magneten på innsiden er den kraftigste typen på markedet. Det bidrar til at låsen holder seg tett på stangen og sikrer vektskivene.

Spesifikasjoner:
Brand: Gungnir
Lengde: 220 cm
Diameter stang: 28 mm
Vekt: 20 kg
Maksimal vektbelastning: 680 kg
Stangbruk: Flerbruks
Lastbar ermelengde: 415 mm
Strekkfasthet: 216 KPSI

Gungnir Allround Olympisk vektstang med SlideLock
Gungnir Allround Olympisk vektstang for både tunge løft og høyintensitetstrening