Ergometersykkel til hjemmebruk

Trimsykler, som ergometersykkel, er et svært godt egnet treningsapparat til bruk hjemme, og er et apparat som passer de aller fleste.


Ergometersykkel er et av de mest skånsomme kondisjonsappatatene vi har, og kan ikke sammenlignes med spinningsykler. Med det brede setet og en annerledes sittekomfort er dette et treningsapparat som passer godt til nybegynneren, deg som sliter med skader og vondter, samt til rehabilitering og restitusjon.

Skånsom mot leddene

Sittestillingen og justeringen av setet gjør at trimsykkelen kan tilpasses brukere i alle aldre. Man sitter mer rett på en ergometersykkel enn en spinningsykkel, noe som gjør at dette apparatet er skånsomt mot ledd, knær og muskler. Med mulighet for å justere motstanden kan man selv styre tyngden på økta til et nivå som passer deg selv best.

Ergometersykkelen er enkel å ta i bruk og den er svært stødig. Setet kan justeres både fremover og bakover, og i høyden. Her er det viktig å justere sykkelen korrekt, slik at man får nesten full strekk på beina når man sykler og ikke sitter for nærme eller for langt unna styret. Korrekt innstilling gir god strekk i ryggen.

ergometersykkel til hjemme

Trimsykkel hjemme

Med trimsykkel hjemme holder man seg lettere i aktivitet, uansett vær og tid. Sykkelen passer godt til eldre som ønsker å holde seg i form og nybegynneren i trening, så vel som de bedre trente og mosjonistene.

Siden ergometersykkelen gir så lav belastning på ledd og muskler, er den godt egnet til bruk av restitusjon og for rehabilitering og opptrening etter skader. Med en ergometersykkel hjemme får man altså trent tilpasset sitt eget nivå og intensitet, og skåner samtidig kroppen mot hard belastning og eventuelle skader.

ergometersykkel skånsom mot ledd

Trenger du hjelp til å velge ergometersykkel? Ta kontakt med en av våre dyktige selgere som vil veilede deg til valg og riktig trimsykkel.