Assault Fitness AirBike – luftmotstandssykkelen for de tøffeste øktene

Assault AirBikes har tatt markedet med storm. Det er ikke uten grunn! Få treningsapparater er like effektive. På kort tid får du trent hele kroppen og du får en total følelse av utmattelse og en gjennomarbeidet kropp.
Disse syklene anvendes mye i functional fitness og lignende høyintensitets treningformer.
Prøv den selv og du vil kjenne hvorfor!


Airbike er et kondisjonsapparat som har eksistert i 40 år

Airbike er som navnet tilsier en luftmotstandssykkel. Prinsippet er at jo fortere du sykler jo mer motstand får du. Du bruker både armer og ben for å få kraft. Sykkelen er utstyret med to robuste håndtak som sørger for bevegelsene av armene. Airbike er et veldig effektivt treningsapparat som mange har et elsk-hat-forhold til.


Assault AirBike for de tøffeste øktene

Assault Fitness AirBike i Functional Fitness

Assault Airbike har lenge vært populært i functional fitness. Både i Norge og i resten av verden. Dette er et perfekt apparat om man vil ha en høy intensitet økt og den passer perfekt til HIIT-økter. Assault Fitness AirBike blir ofte benyttet i store CrossFit-konkurranser, som for eksempel CrossFit Games. 


Assault AirBike passer alle

For hvem passer en airbike til?

Alle! Airbike er et utmerket kondisjonsapparat. Sykkelen er konstruert med et luftmotstandssystem som gjør slik at jo hardere du tråkker jo større motstand får du. Dette prinsippet gjør at alle kan ta seg til maksnivå  ut ifra sitt eget nivå. Jo mer veltrent og sterk du blir desto hardere kan du tråkke, noe som igjen gir mer motstand. På denne måten kan man si at en aldri ”vokser fra sykkelen". Assault kan faktisk dermed tilby en tilnærmet ubegrenset trening. 


Assault Fitness AirBike gir helkroppstrening

Airbike gir deg en helkroppstrening

Siden sykkelen er utstyrt med både pedaler og håndtak så trener du både over- og underkroppen. Du utfører både drag- og pressbevegelse med armene noe som gir en komplett trening for overkroppen. Ved å gi litt mere trykk på enten pedalene eller håndtakene kan du variere treningen og fokusere på den del av kroppen du vil bli sterkere i. Det er også mulig å bare trene overkroppen siden airbike har fotstøtter til å sette føttene på.

Perfekt kondisjonstrening 

Det er få andre kondisjonsapparater som kan få opp pulsen like fort som airbike. Pulsen øker raskt på bare noen få sekunder. Dette gjør at airbike ofte blir brukt til intervalltrening og som en del av en sirkel. Intervall trening er en super måte å forbedre kondisjonen på enten du er nybegynner eller erfaren. Her må du bare tilpasse intervallene til ditt nivå. 


Kristin Holte trener på Assault AirBike

Tren hjemme med en Assault AirBike

Selv om Assault AirBike ofte blir brukt på treningssentre, er det ingen grunn for at du ikke kan ha en airbike hjemme. Airbike krever ikke mye teknikk og den er skånsom mot leddene.

Apparatet har en konsoll som gir deg alt fra intensive tabata-intervalløkter til selvprogrammerte økter basert på kalorier, distanse, tid eller puls. Flere muligheter gir mer motivasjon!


Assault AirBike computer

Den originale Assault AirBike

Dette er en høykvalitetssykkel som skal kunne gå vedlikeholdsfritt i tusenvis av timer.

Sportsmaster har solgt denne sykkelen i mange år. Se Assault AirBike i nettbutikken.

 

Brukervennlig og motiverende computer viser: 

  • Puls

  • Tid

  • Hastighet

  • RPM

  • Watt (korrekt)

  • Kalorier

  • Programmer


assault fitness airbike pro

AirBike Pro – oppgradert utgave

I tillegg til klassikeren AirBike Classic, får du nå Airbike Pro – en oppgradert og forbedret utgave av den kjente luftsykkelen. Denne kombinerer det opprinnelige designet til Classic med en sterkere ramme, en forsterket krank, bedre innkapsling av bevegelige deler og en oppgradert computer tilsvarende Assault Airbike Elite