Assault Fitness – treningsutstyr for de tøffeste øktene

Med mål om å skape treningsutstyr som bidrar til å styrke, støtte og inspirere idrettsutøvere, har Assault Fitness lykkes med å designe kondisjonsutstyr som utfordrer og oppmuntrer til personlig utvikling.


Assault Fitness er kanskje mest kjent for sine AirBike Classic, som blant annet ble brukt i CrossFit Regionals 2019. Prinsippet med disse luftmotstandssyklene er at jo fortere du sykler, jo mer motstand får du. Dette gjør det mulig for alle å ta seg til maksnivå ut ifra sitt eget nivå. På kort tid får du trent hele kroppen, og det er et effektivt treningsapparat til å trene kondisjon både alene og som en del av en treningsøkt.

I tillegg til kjente AirBike Classic, står også Assault Fitness for AirRunner Elite, AirRower Elite og AirBike Pro, som Sportsmaster distribuerer i Norge.

Kristin Holte på Assault Airbike pro

AirRunner er uten motor og strøm, og man løper med egen kraft. Man styrer selv intensiteten og farten på lamellbåndet. Farten vil øke i takt med ditt eget taktskifte. Med de tykke gummilamellene og den kraftige stålrammen er dette en mølle som er svært godt egnet til tungt bruk på treningssentre og i functional fitness.

I tillegg til både AirBike Classic og Pro og AirRunner, har Assault Fitness designet og utviklet AirRower Elite, som hevder seg i toppen blant markedets beste romaskiner. AirRower Elite er laget for røft bruk, og er en vedlikeholdsfri romaskin som vil vare år etter år.

Kristin Holte på Assault Airrower Elite

Produktene til Assault Fitness er designet for hardt bruk i krevende miljøer, og er dermed nærest vedlikeholdsfritt. Selv om dette treningsutstyret er designet for å tåle tungt bruk på arenaer som treningssentre og der det trenes functional fitness, passer de vel så godt på treningsrommet hjemme eller trimrommet hos bedrifter, og uansett om du er toppidrettsutøver, mosjonist eller nybegynner. Disse apparatene er enkle å ta i bruk, og tilpasses ens eget nivå og forutsetninger på treningsfeltet.