Nyhet20%
  • Pro

Pure2Improve Airtrack 3 x 1 m grå/blå

Spesialpris 2 100,- Vanlig pris 2 625,-
På lager
Produktnummer
XP4950812
  • Mulighet for montering
  • 60 dagers returrett
  • 21 års erfaring

Pure2Improve Airtrack 3 x 1 m grå/blå (airfloor) er en oppblåsbar, myk treningsmatte som er glimrende for aktiv lek, gymnastikk og turnøvelser samt andre aktiviteter hvor mykt underlag med litt sprett er gunstig. Kan brukes inne, ute på plenen eller i vann.

Elektrisk pumpe til å blåse opp matten er inkludert, og får den klar til bruk i en fei! Skal du ta med matten til hytta eller et annet sted kan du bruke transportbagen som også følger med.

Det er brukt sterkt, miljøgodkjent materiale (DWF/dobbeltvegg) i alle flater, og alle skjøter er forsterket. Skulle man likevel være uheldig å få hull i trekket, for eksempel ved bruk ute, følger det med reparasjonsett for tetting. Matten kommer med borrelås i hver ende slik at man kan koble sammen flere enheter til en lang tumblingbane. I tillegg er det påsydd to bærehåndtak på hver side slik at matten er enkel å flytte på.

  • Mål: 300 x 100 x 10 cm
  • Elektrisk pumpe
  • Sterkt miljøgodkjent materiale
  • To bærehåndtak på hver side
  • Reparasjonsett

 

Mer informasjon
Produktnummer XP4950812
Vekt, kg 10.5
Bruksområde Pro
Maks vektbelastning, kg 150.0
Vekt (netto) kg 9.8
Vekt i emballasje, kg 11.5
Mål montert L, cm 300.0
Mål montert B, cm 100.0
Mål montert H, cm 10.0
Mål emballasje H, cm 30.0
Mål emballasje L, cm 55.0
Mål emballasje B, cm 35.0
Garanti privat, år 2
Antall kolli 1
Produktomtaler

Frakt og levering

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske!
Les mer om frakt og levering

Retur og reklamasjon

Trygg netthandel – 60 dagers returrett. Alle varer som er betalt innen forfall leveres med 60 dagers full returrett. Varene må da leveres tilbake i original forpakning, og produktene skal ikke ha vært i unormalt bruk eller på annen måte vannskjøttet. 
Les mer om retur og reklamasjon

Montering

Vi tilbyr montering i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Ålesund. Vi kommer hjem til deg og monterer produktet etter avtale. Prisene vil variere, og du kan velge at vi tar kontakt for et uforpliktende pristilbud i kassen. Les mer om vår monteringsservice

To Top