Bli med inn på treningsrommet til Weland: Fra arkivrom til trimrom

Da Weland skulle innrede treningsrom på arbeidsplassen, var det et gammelt arkivrom som ble tatt i bruk. Nå kan de ansatte glede seg over et fullt utstyrt treningsrom på jobb.

Styrketreningsutstyr
YBell treningsmanualer 4-i-1

– Friskvård eller kanskje «Friskliv» er et satsningsområde innen vårt konsern; Weland. Den menneskelige ressurs er viktig for oss og ønskes derfor å ivaretas best mulig, forteller Knut Larsen, daglig leder i Weland.

Flere av Weland sine søsterselskap, samt morselskapet, har etabler egne trim-/treningsanlegg i sine lokaler. Dermed ble det raskt også et alternativ for Weland AS også.

– I tillegg til dette tilbudet arrangeres «kontorstrekk» med fysioterapeut en gang/uke og så har vi som regel også en felles økt med padel hver måned.

Styrketreningsutstyr og skitrener
Kondisjonsapparater og functional trainer

Befaring og tilbud

For å komme i gang med prosessen å innrede treningsrom på jobb, tok Knut kontakt med Sportsmaster.

– Vi gjennomførte en befaring i det aktuelle rom, la frem våre ønsker om aktuelle apparater og fikk så tilbake et tilbud med løsning på hvordan det hele kunne plasseres. Vi valgte apparater av god kvalitet da vi ønsker et problemfritt treningsrom som skal være til glede for de ansatte i mange år. Akkurat slik vi presenterer våre egne produkter!

Prosessen fra første kontakt til ferdig levert treningsrom beskriver Knut med ett ord:

– Upåklagelig.

Treningsrommet er blitt tatt godt imot av de ansatte og brukes jevnlig.

Spinningsykler fra ICG
Treningsplakater med øvelser

Hvordan innrede treningsrom på jobb?

Sportsmaster har lang erfaring og mye kunnskap fra treningsindustrien. Vi hjelper deg å finne løsninger som passer deg og dine behov enten du skal innrede treningsrom hjemme, bygge bedriftsgym eller innrede treningssenter.

Vi hjelper deg i alt fra tegning og valg av treningsutstyr, til levering og montering. 

Kontakt gjerne en av våre dyktige selgere for råd og veiledning i blant annet tegning av treningsrommet, valg av kondisjons- og styrketreningsutstyr og tilleggsvarer.

Vil du se flere referansekunder? Ta en titt her!