WANG Toppidrett Oslo

WANG Toppidrett Oslo har program for 14 forskjellige treningsgrupper. Med 11-12 treningstimer i regi av skolen i uken, er det nødvendig med godt utrustet treningsrom.

Sportsmaster Alpha runner tredemølle
Kondisjonsapparater fra Sportsmaster

– Våren 2019 bestemte vi oss for å oppgradere og utvide treningssenteret vårt på daværende i etapper, der vi benyttet skoleferiene spesielt til arbeidet, slik at elevene våre og den daglige treningen i minst mulig grad ble berørt. Vi hadde allerede et styrkerom, en basissal og et mindre «mage/rygg-rom», forteller toppidrettssjef Kristian Gilbert. 

Ønsket var å spesielt gjøre styrkerommet mer funksjonelt og å finne løsninger for å øke kapasiteten slik at flere kunne trene samtidig. Det samme gjaldt «mage/rygg-rommet», hvor de ønsket å legge til rette for at flere kunne trene samtidig.

– Vi planla overtakelse av ytterligere areal sommeren 2021 for etablering av et eget møllerom med mål om ti nye møller.

Spesialtilpasset løsning

WANG Toppidrett Oslo kjente godt til Sportsmaster fra før. 

– Vi visste at Sportsmaster hadde et bredt utvalg av kvalitetsprodukter som sikret oss en helhetlig leveranse av både løfterigger, tredemøller og TRX.

For å utnytte styrkerommet maksimalt med tanke på plassutnyttelse og funksjonalitet, var det viktig at det var mulig å spesialtilpasse løfteriggene. Pris var også en faktor.

– Ekstraordinær, personlig service og kvalitetsprodukter konkluderer valget vårt av Sportsmaster som leverandør.

– Prosessen fra innledende samtaler våren 2019 til ferdigstillelse høsten 2021 var smidig, løsningsorientert og bar preg av kvalitet i alle ledd. Samkjøringen mellom Sportsmaster og håndverkere knyttet til oppgraderingen opplevdes som svært profesjonell og ryddig. Paul Einar Borgens rolle ga prosessen en personlig og faglig trygghet, alltid serviceinnstilt og opptatt av å dekke våre behov, avslutter Gilbert.