MF Raunefjord og MF Florøy

Treningsrom på ferjer rundt om i landet.

På Fjord1 sine ferjer MF Raunefjord og MF Florøy har de lagt til rette for at besetningen kan trene på arbeidsplassen. Det har de gjort ved å investere i et godt utvalg treningsutstyr som de ansatte kan bruke når de har tid.

– Lysten til å trene blir større med ordentlig utstyr om bord. Kvaliteten på personell går opp med sterke matroser til å hale ombord og i land tunge trosser. Navigatører som går lange turer eller en rotur i stille omgivelser er som balsam for sjelen i en travel hverdag. Maskinister som sliter med tunge løft og mye kontorarbeid trenger også noe yogatrening for å løse opp muskler og ledd på ordentlige treningsmatter. Alt i alt er dette en vinn-vinn-situasjon for både mannskap og rederi med tanke på glade og oppegående arbeidstakere ombord.

På MF Raunefjord har de utnyttet plassen godt, og har et treningsrom med både kondisjonsutstyr som tredemølle, ellipsemaskin og romaskin, samt et godt utvalg utstyr til styrketrening, med både manualsett, flere vektstenger, kettlebells og ribbevegg.  De ansatte forteller at treningsutstyret blir brukt jevnlig, alt fra en til fire personer om dagen.

– Utstyret er av bra kvalitet til en fornuftig pris.

Treningsrommet på MF Raunefjord
Treningsrommet på MF Raunefjord

Hos MF Florøy har de bygget om et gammelt kjøkken til nå å være treningsrom for besetningen. Der har de fått plass til både manualsett, trekkapparat og treningsbenk, tredemølle og romaskin.

– Vi er veldig fornøyde med utstyret. Det gjør god nytte inne på det lille ombygde rommet vårt her ombord. Det er stor sannsynlighet for at vi bestiller noe mer for å gjøre gymmen vår komplett. Det var heller ingen problemer med leveransen.

Treningsrommet på MF Florøy
Treningsrommet på MF Florøy