Ledige stillinger

Tilbake til om oss

Sportsmaster og Fitness Brands søker servicetekniker

Har du teknisk god forståelse og er selvgående? Har du erfaring med mekanikk og elektronikk? Er du interessert i trening og treningsutstyr? Er svaret ja, kan dette være jobben for deg.

Nordic Sportsmaster AS søker to serviceteknikere til Sportsmaster og Fitness Brands. De grunnleggende egenskapene i stillingene er de samme, hvor det ses etter en personlig tekniker med bred kompetanse innen elektronikk og mekanisk innsyn.

Vårt service- og monteringsteam består av til sammen 13 dedikerte allsidige montører og teknikere, som alltid hjelper våre kunder med og finne gode løsninger som passer akkurat for dem. Vi utfører service på de mest kjente merkene og har erfarne teknikere fra blant annet bilbransjen, kopimaskiner og elektrikere som ansatte hos oss.

Vi har over 300 serviceavtaler over hele Norge, og også avtaler med flere tredjeparter rundt om i hele landet som bidrar til at vi alltid leverer. Vi jobber hele tiden med å være så nære våre kunder så mulig, og jobber kontinuerlig med og øke den geografiske størrelsen på hvor vi utfører service, nært til kunden er vårt slagord! I motsetning til mange andre serviceyrker må vi ut til våre kunder og gjøre jobben ute i felt, derfor er det så viktig med flinke teknikere som er vant til å håndtere slike situasjoner, med direkte kundekontakt.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Reparasjon på treningsutstyr som innbefatter elektronikk og mekanikk

 • Reise på kundebesøk for feilsøking, problemløsing, vedlikehold, service og reparasjoner av treningsutstyr

 • Telefonsupport og daglig kontakt med kunder, oppsøkende virksomhet, tett dialog med kunder og salgsteamene

 

Vi ser etter deg som:

 • Har erfaring med mekanikk og elektronikk

 • Er strukturert, selvgående og proaktiv – det er naturlig for deg å se hva som må gjøres

 • Liker fysisk arbeid med et høyt aktivitetsnivå

 • Liker å jobbe selvstendig ute hos kunder

 • Skriver og snakker godt norsk

 • Har kjennskap til ticket-systemer

 • Har ordenssans, godt humør og er interessert i mennesker

 • Er god på logistikk og liker hektiske dager med «mange baller i luften»

 

Derfor skal du jobbe hos oss:

 • Du får jobbe med markedets beste produkter

 • Du får yte service til entusiastiske og krevende kunder

 • Du får bli en del av et inspirerende miljø, både faglig og sosialt

 • Ingen dager er like – alltid nye eventyr som står klar til å mestres

 

Fremdeles Interessert? Bra!

Send en kortfattet søknad og CV til servicemanager Tommy Gundersen.

Har du spørsmål er du velkommen til å ringe en av avdelingslederne.

 

Tiltredelse etter avtale.

 

Fitness Brands:

Tommy Gundersen

905 26 967 tommy@fitnessbrands.no

Sportsmaster:

Kjetil Kristiansen

930 14 007 kjetil@sportsmaster.no

 

Om oss:

Fitness Brands og Sportsmaster har i over 30 år levert servicetjenester til treningssentre og bedrifter med treningsrom. Vi er til sammen 33 ansatte i de to firmaene Fitness Brands og Sportsmaster, som nå er under samme konsern, Nordic Sportmaster AS.

Sportsmaster er en spesialforretning for innendørs treningsutstyr. Vi har et bredt utvalg treningsutstyr og apparater til hjemmetrening, bedrifter og treningssentre. Vi skal være best på pris og kvalitet. Sportsmaster holder til i trivelige lokaler på Nesbru i Asker. Der har vi showroom og butikk hvor man kan se, prøve og kjøpe treningsutstyret. Det meste av salg skjer via vår hjemmeside sportsmaster.no. Selskapet har hatt jevn vekst i alle år siden oppstarten i 2003.

Fitness Brands Norway er eksklusiv distributør av Life Fitness, Hammer Strength, Indoor Cycling Group (ICG), Escape Fitness, Fit Interiors og TRX. Med verdenskjente merker dekker vi alle behov som et treningssenter har behov for – treningsgulv, resepsjon, garderobeskap og selvsagt treningsutstyr som cardio- og styrketreningsapparater til treningssentre, bedrifter med treningsrom, trimrom på hotell og spa, samt til kvalitetsbevisste privatpersoner.