Leverandører

Våre leverandører leverer produkter av høyeste kvalitet.

DK City

(Tung Keng Enterprise Co, Taiwan og Shanghai DK City Corporation)
DK City har vært vår største og viktigste leverandør av kondisjonsutstyr fra dag en. Til oss leverer de blant annet tredemøller, crosstrenere og trimsykler.

60% av omsetningen til selskapet kommer fra tredemøller, og med rundt 200.000 produserte enheter per år er DK City en av verdens største produsenter av tredemøller. De produserer for en rekke ledende aktører i over 50 land verden over og har i flere år produsert studiomodeller for blant andre True, FreeMotion, Reebok og BH Fitness (nr. 1 i Europa). Selskapet har 500 ansatte på Taiwan og 500 i Shanghai. Av disse jobber henholdsvis 60 og 30 innen produktutvikling. Mye av grunnlaget for Sportsmasters suksess i Norge er bygget på samarbeidet med DK City og deres rivende produktutvikling og gode kvalitetskontroll.

Les mer om DK City på deres nettside.

Pivot

En stor del av Sportsmasters treningsbenker, vektstativer, racks og vektutstyr er levert av Pivot Fitness. Pivot har i mange år vært kjent som en prisgunstig kvalitetsprodusent av treningsapparater og treningsutstyr til styrketrening hjemme samt i idrettslag og bedrifter. Produksjonen ligger i Tianjin, Kina, mens Pivots kunder finnes i Kina, Australia, New Zealand, samt en rekke europeiske land. I de senere årene har Pivot utvidet sortimentet, forbedret kvalitet og kvalitetskontroll ytterligere og bygget opp et meget sterkt sortiment crossfitracks, crossfittilbehør og strongmanutstyr. 

Sportsmaster har komplettert og bygget en rekke CrossFits-entre med Pivots functional fitnessutstyr.

Les mer om Pivot på deres nettside.

Xebex

XEBEX er et relativt nytt selskap med designhovedkontor i USA og produksjon i Taiwan. Familien som står bak har 30 års erfaring med å designe og utvikle for andre leverandører. Målet har vært å videreutvikle eksisterende kjente produkttyper (ro, klatre, sykle, stake og løpe) med henblikk på bedre kvalitet og tilpasset "High Intensity Interval Training" (HIIT). De har et designteam bestående av ingeniører, toppidrettsutøvere og erfarne trenere innenfor funksjonell fitness. De ble kåret til beste "Crosstraining HIIT Brand 2019", i tillegg til at flere enkeltprodukter har fått tilsvarende priser. Vår erfaring er at dette er gjennomtenkte produkter av høy kvalitet tilpasset bruk i treningssentre av alle kategorier. Alle produkter har gjennomtenkte konsoller med Bluetooth og Ant+ for bruk i gruppetrening. De utfordrer kjente leverandører som blant andre Concept 2, ved å lage enda bedre produkter til fornuftige priser.

Se Xebex sin webside her.

Assault Fitness

Assault Fitness er en del av LifeCore Fitness, San Diego, USA. Design skjer i USA, men all produksjon foregår i Taiwan og Kina. Selskapet har eksistert i over 20 år.
Assault Fitness har hatt som mål å utvikle produkter rettet mot elite fitness. Det vil med andre ord si produkter som tåler store påkjenninger og som kan utfordre enhver toppidrettsutøver. Selskapet er blitt særlig kjent som leverandør til functional fitness-konkurranser. Det var først AirBike Classic, og nå de siste årene AirRunner, som er blitt benyttet innen functional fitness. 
Nordic Sportsmaster er eneste representant for selskapet i Norge.

Les mer om Assault Fitness på deres nettside.

Pro Gym

Selskapet er en velrenommert leverandør av treningsutstyr og leverer oss romaskiner, crosstrenere og trekkapparater. ProGym er opprinnelig et selskap fra New Zealand, som nå har hovedkontor og det meste av sin produksjon i Taichung på Taiwan. Størst fokus har selskapet hatt på utvikling av romaskiner og crosstrenere. ProGym står også bak utviklingen av stakeapparatet «Skitrainer».

Les mer om ProGym på deres nettside. 

Kenny&Joice

Kenny&Joice er en av Taiwans beste produsenter av spinningsykler og har fokusert kun på denne produktgruppen. Med en sterk bevissthet rundt funksjon og komponentkvalitet har de etablert seg med eksport til med enn 30 land i Nord- og Sør-Amerika, Europa og Asia. Årlig produserer Kenny&Joice mer enn 18.000 spinningsykler, og på kundelisten står blant andre Merida, True, EuroSport og Nova Sport, i tillegg til Sportsmaster.

Global Resource International Corp., Ltd. (GRI)

GRI er et Taiwanesisk selskap med produksjon i Qingdau, Kina og røtter fra USA og Canada. GRI er kjent som et av de mest innovative og raskest voksende fitnesselskapene i Kina og har nå eierskap til 10 patenter og over 1.000 produkter. Selskapet produserer for en rekke kjente internasjonale aktører som Cybex, Matrix, Synergy, True og BH Fitness.

Sportsmaster har valgt ut de produktene som er best egnet for det norske markedet og som selges under merket Vertex. Det gjelder blant andre produktseriene RWS, OPS og OFB. Alle produktene har et innovativt design og gjennomtenkte bevegelsesbaner samt gode innstillingsmuligheter. Alle Vertex-treningsapparater har studiokvalitet og er dimensjonert for bruk i mer enn 10.000 timer. GRI leverer i hovedsak treningsapparater med vektskivemagasin og treningsapparater for frivektstrening (vektskivebasert), samt treningsbenker.

Lexco

Lexco er en kvalitetsprodusent som Sportsmaster har samarbeidet med i en årrekke. Utvikling og produksjon foregår i Daegu i Sør-Korea, og hovedfokus er styrke- og kardioapparater til kommersiell bruk. Lexco utmerker seg med tidsriktig design, høy kvalitet og enkel betjening, og utstyret er i daglig bruk på en rekke norske treningssentre hvor dette er viktige kriterier. Lexco har fått diverse utmerkelser for sine produkter og eksporterer i dag til land i Fjerne Østen, Mellom-Østen og Europa.

Les mer om Lexco på deres hjemmeside her

Andre

To Top