Bakgrunn

Sportsmaster er en spesialforretning og leverer alt av treningsapparater direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd. Vi har et bredt og godt utvalg av treningsutstyr til hjemmetrening, bedrifter og treningssentre til svært gunstige priser.

Sportsmaster startet sin virksomhet høsten 2003 og er i dag et solid firma i stadig vekst med 23 ansatte.
Våren 2017 ble Sportsmaster en del av Fitness Brands Nordic-gruppen hvor Fitness Brands AS var en sentral enhet med sin produktportefølje av de beste studiomodellene på markedet.

Høsten 2020 ble den norske driften rendyrket ved at Fitness Brands AS ble kjøpt av Sportsmaster. Med dette vil Sportsmaster AS nå en omsetning på ca. 180 MNOK ved utgangen av 2020.  

Sportsmasters styrke har i alle år ligget i personlig veiledning fra kompetente medarbeidere som er aktive mosjonister og som selv bruker mye tid på trening både ute og inne. Med Fitness Brands-produkter og medarbeidere med sin høye kompetanse fra studiomarkedet på laget, er Sportsmaster blitt en fullsortiment-leverandør både på produkt- og veiledningssiden. Vi hjelper deg å finne løsninger som passer deg og dine behov enten du skal innrede treningsrom hjemme, bygge bedriftsgym eller innrede treningsstudio.

Vi har et 650 m2 stort showroom og butikk på Nesbru i Asker hvor våre treningsapparater kan sees, prøves og kjøpes. Vi har et begrenset lager, slik at de fleste vare må enten leveres hjem eller hentes på vårt hovedlaget hos BGL (Best Global Logistics) på Gardermoen. Sportsmaster er et godt drevet selskap som har fått AAA-rating og som ble Miljøfyrtårn-sertifisert sommeren 2020. Fitness Brands ble sertifisert i 2018.

Les om Nordic Sportsmaster AS i Brønnøysundregisteret her.

Våre produkter kan kjøpes her:

  • Sportsmaster nettbutikk
  • Via vårt showroom/butikk på Nesbru. Begrenst lager. Kontakt en av våre selgere for å sjekke hvilke produkter som er lagerført på Nesbru.
  • Ring oss på telefon 66 85 04 60

Vi sender varer over hele landet etter ønske.
Alle produkter, som krever det, skal være CE-godkjent.

Norges største butikk/showroom

Høsten 2016 utvidet vi våre lokaler og har nå en 650 m2 stor butikk spekket med treningsutstyr og treningsapparater til både hjem og bedrift. Showrommet er åpent for kunder som vil prøve apparatene før kjøp, men vi har et begrenset lager slik at de fleste vare må enten leveres hjem eller hentes på vårt hovedlaget hos BGL (Best Global Logistics) på Gardermoen.

I tillegg har vi et stort showrom med studioutstyr fra Fitness Brands, hvor kjente merker som Life Fitness, Hammer Strength og Escape kan testes.