Kontakt oss

Vi hjelper deg! Ta kontakt med oss for råd og hjelp til valg av apparater og utstyr.

Telefon

66 85 04 60

E-post

post@sportsmaster.no

Adresse Nesbru

Fekjan 29
1394 Nesbru
(showrom og butikk)

Vis i kart

Åpningstider:

Mandag - onsdag: kl 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag: 10.00 - 16.00

Hvordan komme hit

Reise med kollektivtransport til Nesbru:

  • Nærmeste holdplass er Nesåsen som ligger rett ved (20m)
  • Buss 707 fra Sandvika og Asker.
  • Buss 251 fra/til Slemmestad.

Vi hjelper deg! 

Vår styrke ligger i personlig veiledning fra kompetente medarbeidere som er aktive utøvere, og som selv bruker mye tid på trening, både ute og inne. Vi deler gjerne vår kompetanse med deg slik at du finner det produkt som passer deg og dine behov.

Hvilket apparat trenger du? 

Vi mener at allsidighet er viktig, og at du bør kunne trene både kondisjon og styrke i treningsrommet. Valg av utstyr er helt avhengig av hvor stor plass du har, hvor mange som skal trene der, hvilken type trening du er ute etter og hvor mye treningsutstyret vil bli brukt. Trenger du bare et apparat, eller planlegger du å innrede et treningsrom med flere apparater? Vi hjelper med å finne en løsning som passer for deg. 

Sportsmaster.no 

I vår nettbutikk, finner du detaljerte beskrivelser og priser på alle våre produkter. Her finner du også tips og råd, forslag til treningsprogrammer og annen nyttig informasjon om trening. Ønsker du å prøve produktene, har vi butikk og showrom på Nesbru, 2 mil vest for Oslo. Du vil få kyndig veiledning og kan prøve alle våre apparater. Her har vi også serviceavdeling og verksted. Vi har dessuten et nettverk av høyt kvalifiserte servicepartnere i de største byene.

Fornuftige priser 

Produktene kjøper vi direkte fra fabrikk, og kan derfor tilby solide og funksjonelle apparater til gunstige priser, uten fordyrende mellomledd.
Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale.