• Pro

MyZone MZ Switch

1 790,-
På lager
Produktnummer
MZSwitch

MZ-Switch er den første pulsmåleren du kan bruke på brystet, armen eller rundt håndleddet. I tillegg kan Myzone-måleren for første gang spore i vannet!

  • Mulighet for montering
  • 60 dagers returrett
  • 21 års erfaring

MZ-Switch er den første pulsmåleren du kan bruke på brystet, armen eller rundt håndleddet. I tillegg kan MyZone-måleren for første gang spore i vannet!

MZ-Switch har en PPG-sensor, fotopletysmografi, som er en optisk målemetode til å blant annet måle pulsfrekvens. Denne brukes til å måle intensiteten når pulsbeltet brukes rundt håndleddet eller armen, og har en nøyaktighet på 95 prosent. I tillegg har den EKG-måling, som har en nøyaktighet på 99,4 prosent, som måler pulsfrekvensen når beltet brukes rundt brystet.

Pulsmåleren fungerer mot nesten alle typer treningsapparater og pulsklokker (støtter ant+, bluetooth LE), og gir deg en detaljert oversikt over puls, kaloriforbruk, tid og intensitet i fem ulike pulssoner i en egen app. Appen fungerer som en treningsdagbok, og man kan også knytte kontakt med andre, delta i konkurranser og sette treningsmål.

MyZone-belter kan også benyttes til andre treningsapper, for eksempel Intelligent Cycling (IC), som nordens største treningssenterkjede SATS, benytter seg av. 

Med MyZone Switch kan du bruke pulsmåler på underarm eller overarm i stedet for rundt brystet.

Les mer om MyZone pulsbelte og trening i pulssoner her.

Mer informasjon
Produktnummer MZSwitch
Vekt, kg 0.1
Bruksområde Pro
Vekt (netto) kg 0.1
Vekt i emballasje, kg 0.1
Mål emballasje H, cm 4.5
Mål emballasje L, cm 16.0
Mål emballasje B, cm 7.0
Garanti privat, år 1
Garanti bedrift, år 1
Antall kolli 1
Produktomtaler

Frakt og levering

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske!
Les mer om frakt og levering

Retur og reklamasjon

Trygg netthandel – 60 dagers returrett. Alle varer som er betalt innen forfall leveres med 60 dagers full returrett. Varene må da leveres tilbake i original forpakning, og produktene skal ikke ha vært i unormalt bruk eller på annen måte vannskjøttet. 
Les mer om retur og reklamasjon

Montering

Vi tilbyr montering i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Ålesund. Vi kommer hjem til deg og monterer produktet etter avtale. Prisene vil variere, og du kan velge at vi tar kontakt for et uforpliktende pristilbud i kassen. Les mer om vår monteringsservice

To Top