22%
  • Pro

MyZone MZ3 puls- og aktivitetsbelte

Spesialpris 980,- Vanlig pris 1 250,-
På lager
Produktnummer
MYZONEMZ-3_BM

MyZone puls-og aktivitetsbelte er noe av det mest enkle, innovative og motiverende hjelpemiddel som har kommet på markedet i de siste årene. Det bygger på det rådende innenfor trådløs og skybasert teknologi. Det er et eksakt pulsbelte (99,4% nøyaktighet) som fungerer mot nesten alle typer treningsapparater med pulsmottaker og pulsklokker (støtter ant+, bluetooth LE og 5kHz).

  • Mulighet for montering
  • 60 dagers returrett
  • 21 års erfaring

MyZone puls-og aktivitetsbelte er noe av det mest enkle, innovative og motiverende hjelpemiddelet som har kommet på markedet i de siste årene. Det bygger på det rådende innenfor trådløs og skybasert teknologi. Det er et eksakt pulsbelte (99,4% nøyaktighet) som fungerer mot nesten alle typer treningsapparater med pulsmottaker og pulsklokker (støtter ant+, bluetooth LE og 5kHz). Det måler i tillegg kalorier, tid og tid i fem forskjellige pulssoner. Dette konverteres igjen til MyZone Effort Points (MEP's) som så gir muligheter for en rekke utfordringer individuelt eller på gruppenivå. Alt leses på en egen app.

Appen gir en rekke muligheter, blant annet treningsdagbok, muligheter til å utfordre kollegaer og venner, samt løpende utfordringer fra MyZone. Du får alle dine treningsøkter grafisk framstilt i appen og på mail om ønskelig.

MyZone-belter kan også benyttes til andre treningsapper, for eksempel Intelligent Cycling (IC), som nordens største treningssenterkjede SATS, benytter seg av.

Les mer om MyZone pulsbelte og trening i pulssoner her.

Mer informasjon
Produktnummer MYZONEMZ-3_BM
Vekt, kg 0.1
Bruksområde Pro
Vekt (netto) kg 0.1
Vekt i emballasje, kg 0.1
Mål emballasje H, cm 4.5
Mål emballasje L, cm 16.0
Mål emballasje B, cm 7.0
Garanti privat, år 1
Garanti bedrift, år 1
Antall kolli 1
Produktomtaler

Frakt og levering

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske!
Les mer om frakt og levering

Retur og reklamasjon

Trygg netthandel – 60 dagers returrett. Alle varer som er betalt innen forfall leveres med 60 dagers full returrett. Varene må da leveres tilbake i original forpakning, og produktene skal ikke ha vært i unormalt bruk eller på annen måte vannskjøttet. 
Les mer om retur og reklamasjon

Montering

Vi tilbyr montering i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Ålesund. Vi kommer hjem til deg og monterer produktet etter avtale. Prisene vil variere, og du kan velge at vi tar kontakt for et uforpliktende pristilbud i kassen. Les mer om vår monteringsservice

To Top