• Pro

Bion stoff pulsbelte 5K og ANT+

720,-
På lager
Produktnummer
TXF 5KANT

Dette beltet vil dekke alle nesten alle apparater levert av Sportsmaster som har en form for pulsmottaker (ikke Bion Smart Connect BT sykkelcomputer) . Det vil også dekke behovet for registrering av puls i tilnærmet alle apparater du finner på et treningssenter som har pulsmottaker.

  • Mulighet for montering
  • 60 dagers returrett
  • 21 års erfaring

Dette pulsbeltet vil dekke alle apparater levert av Sportsmaster som har en form for pulsmottaker. Det vil også dekke behovet for registrering av puls i tilnærmet alle apparater du finner på et treningssenter som har pulsmottaker

Beltet har protokoll for det tradisjonelle 5K (mest vanlig i mange år) og ANT+ som benyttes på flere nyere apparater, som Xebex, Concept2 og Assault Fitness, samt saltrening.

Mer informasjon
Produktnummer TXF 5KANT
Vekt, kg 0.1
Bruksområde Pro
Vekt (netto) kg 0.1
Vekt i emballasje, kg 0.1
Mål emballasje H, cm 4.5
Mål emballasje L, cm 16.0
Mål emballasje B, cm 7.0
Garanti privat, år 1
Garanti bedrift, år 1
Antall kolli 1
Produktomtaler

Frakt og levering

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske!
Les mer om frakt og levering

Retur og reklamasjon

Trygg netthandel – 60 dagers returrett. Alle varer som er betalt innen forfall leveres med 60 dagers full returrett. Varene må da leveres tilbake i original forpakning, og produktene skal ikke ha vært i unormalt bruk eller på annen måte vannskjøttet. 
Les mer om retur og reklamasjon

Montering

Vi tilbyr montering i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Ålesund. Vi kommer hjem til deg og monterer produktet etter avtale. Prisene vil variere, og du kan velge at vi tar kontakt for et uforpliktende pristilbud i kassen. Les mer om vår monteringsservice

To Top