• Pro

Belte med spenne

110,-
På lager
Produktnummer
Belte

Med hoftebelte til feste rundt hoften og powerband treningsstrikk festet i beltet og i bakkant på SkiMill er det mulig å henge fremover og stake med riktig hofteposisjon uten å risikere å falle.

  • Mulighet for montering
  • 60 dagers returrett
  • 21 års erfaring

Med hoftebelte til å feste rundt hoften og powerband treningsstrikk festet i beltet og i bakkant på SkiMill, er det mulig å henge fremover og stake med riktig hofteposisjon uten å risikere å falle. Powerband kommer i flere styrkenivåer. For de fleste vil rosa Powerband være et godt valg. Kjøpes separat.

Mer informasjon
Produktnummer Belte
Vekt, kg 0.1
Bruksområde Pro
Vekt (netto) kg 0.1
Vekt i emballasje, kg 0.1
Garanti ramme privat, år 5
Garanti slitedeler privat, år 2
Garanti utskiftbare deler privat, år 4
Garanti ramme bedrift, år 2
Garanti slitedeler bedrift, år 1
Garanti utskiftbare deler bedrift, år 2
Antall kolli 1
Produktomtaler

Frakt og levering

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske!
Les mer om frakt og levering

Retur og reklamasjon

Trygg netthandel – 60 dagers returrett. Alle varer som er betalt innen forfall leveres med 60 dagers full returrett. Varene må da leveres tilbake i original forpakning, og produktene skal ikke ha vært i unormalt bruk eller på annen måte vannskjøttet. 
Les mer om retur og reklamasjon

Montering

Vi tilbyr montering i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Ålesund. Vi kommer hjem til deg og monterer produktet etter avtale. Prisene vil variere, og du kan velge at vi tar kontakt for et uforpliktende pristilbud i kassen. Les mer om vår monteringsservice

To Top