Kom i form på nyåret!

Nytt år, nye muligheter. Uansett om du har som mål å komme i gang med treningen, holde treningen ved like eller sette deg nye mål for treningen, har Sportsmaster treningsutstyret du trenger. Her gir vi deg noen tips og råd i valg av treningsutstyr til bruk hjemme.

Kom i form med hjemmetrening

Det er flere fordeler ved å trene hjemme. Du sparer tid, treningen er alltid tilgjengelig og med en kombinasjon av kondisjonsutstyr og styrketreningsutstyr kan du skape stor variasjon i øktene. Finn din motivasjon til å begynne eller fortsette å trene, og nå de målene du setter deg. Er du usikker på hva slags utstyr du trenger for å komme i gang med hjemmetreningen? Få en liten oversikt her!

Mange tenker man trenger et eget rom eller stor plass for å trene hjemme. Det gjør man ikke. Ved å utnytte de mulighetene man har tilgjengelig og å være litt kreativ kommer man langt. Finn gjerne litt tips og inspirasjon fra noen av våre referansekunder, eller våre tips til treningrom på både 10 og 24 kvadratmeter.

Treningsutstyr til hjemmetrening

Er du usikker på hva slags treningsutstyr du skal investere i, kan det være lurt å starte med basistreningsutstyr. En treningsmatte, strikker med ulik motstand, TRX-slynge og et sett fleksimanualer er en god start for mange nybegynnere. 

Med en treningsmatte kan man trene styrketrening med egen kroppsvekt eller man kan gjennomføre en høyintensitets intervalltrening (HIIT) uten ekstra utstyr.

For å utvide treningen og få mer variasjon, kan vi anbefale at man velger et kondisjonsapparat for kondisjons- og utholdenhetstrening, og frivekter for å øke belastningen mer og å kunne trene tyngre styrke. Valg av kondisjonsapparat avhenger både av hva du liker å trene og hvor god plass du har. Flere av våre tredemøller og romaskiner er oppslagbare, noe som gir mulighet til å frigjøre gulvplass når de ikke er i bruk. Se gjerne våre råd og tips til valg av tredemølle, eller kriterier for valg av spinningsykkel og romaskin.

Vi har også noen gode treningsprogram til deg som er nybegynner på romaskin, slik at det skal være enklere å komme i gang med treningen.

Ønsker du å trene styrke, men er litt usikker på hvordan du skal gå frem? Det kan være vanskelig å orientere seg i en jungel av ulike øvelser, apparater og programmer. Vi har derfor laget program med gode øvelser som egner seg perfekt for nybegynnere!

Vi har stort utvalg styrketreningsutstyr til hjemmetrening. Uansett om du har god eller dårlig plass til rådighet, kan det være lurt med vekter, manualer eller kettlebells i ulik størrelse for å kunne belaste de ulike muskelgruppene nok under styrketreningen. Her har vi noen forslag til styrketreningsutstyr som egner seg godt til hjemmetrening.

Har du spørsmål eller trenger råd og hjelp til valg av treningsutstyr? Kontakt en av våre dyktige selgere på 66 85 04 60 eller post@sportsmaster.no.