Valg av ribbevegg

Ribbevegg egner seg godt for trening med egen kroppsvekt, ulike styrkeøvelser og mobilitets- og tøyeøvelser. Med tilleggsutstyr får du utnyttet ribbeveggen ytterligere.


Ribbevegg gir muligheter for allsidig trening. Med tilleggsutstyr, som sit ups-benk eller pull up bar, får man utnyttet ribbeveggen ytterligere. 

Ribbevegg fra Sportsmaster

Sportsmaster har ribbevegg i flere størrelser. 

Ribbevegg 75 x 230 cm i furu er vår smaleste ribbevegg. Denne egner seg særlig godt til treningrom med begrenset plass. Ribbene er grepvennlig i oval form, på 29 x 35 mm.

Artimex Ribbevegg 85 x 230 cm i bøk leveres med 14 ovale ribber på 4 x 3 cm. Ribbeveggen festes med metallbraketter som kan festes på innside eller utside, samt fire avstandsklosser på 5 cm. Øverste ribbe er fremskutt.

Artimex Ribbevegg 90 x 230 cm er en noe bredere ribbevegg. Den har 15 ovale ribber i bøk (40 x 30 mm) festet i en sort stål ramme. På hver side av rammen har den tre ringer for feste av strikker eller annet utstyr. Ribbeveggen festes med seks stålbeslag.

Artimex Ribbevegg 90 x 230 x 80 cm med overheng er laget i solid bøk. Den har 14 vertikale og seks horisontale ovale ribber (40 x 30 mm). Som øvrig Artimex ribbevegg har denne også sort stålramme med tre ringer for feste av strikker eller lignende. Ribbeveggen festes med seks metallbeslag eller tre stålbraketter.

BenchK er en modulbasert ribbevegg som gir deg mulighet til en stor treningsstasjon hjemme. Ribbeveggen er en basismodell i solid bøk og sorte metall sidevanger. Montert er ribbeveggen 67 cm bred og 230 cm høy.

Tilbehør til Artimex ribbevegg

Med tilbehør til ribbevegg får man utnyttet ribbeveggen mer og lagt til rette for flere øvelser. 

Artimex dip and leg raise er et stativ som kan henges hvor som helst på ribbeveggen avhengig av øvelser. Egner seg til hang ups, rette og skrå dips, kneløft og strekkøvelser. Den er laget i kraftig stålkonstruksjon og har polstring på armlene. Passer alle ribbevegger i bøk og stål.

Artimex pull up bars with side handles er en kraftig pull up bar i metall med skråstilte håndtak i vinyl i ytterkant. Den har en bredde på 80 cm på ribbeveggen, og 120 cm i ytterkant. Denne passer alle ribbevegger i bøk og stål.

Artimex sit up brett er et solid brett til ribbevegg. Den er laget i syntetisk lær og har 5 cm polstring. Brettet kan kombineres med kasse for å lage flatbenk. Brettet passer til alle ribbevegger i bøk og stål. 

Tilbehør til BenchK ribbevegg

Med tilleggsutstyr kan du bygge opp en treningsstasjon på ribbeveggen. Kombiner ribbeveggen med pull ups bar, for å kunne trene pull ups og chins. Modulen med vektstangholder og pull ups bar gir deg mulighet til å trene med vektstang i ribbeveggen. Plasser vektstangholderen i skulderhøyde og bruk den til å trene knebøy. Kombiner vektstangholderen med multibenk for å gjøre benkpress. Multibenken kan også brukes til sit ups i ulike høyder. Dips/benløft-modulen gir deg mulighet til å trene flere muskelgrupper i ribbeveggen. Alle modulene er enkle å feste i ribbeveggen og fjerne når de ikke er bruk. Dette gjør det lett å bytte mellom øvelsene.

Ønsker du en komplett pakke med utstyr til BenchK ribbevegg? Da bør du sjekke vår ribbevegg styrkepakke. Her får du det meste du trenger til å trene en rekke forskjellige styrkeøvelser på ett og samme sted.

Denne pakken inkluderer følgende:

  • BenckK Ribbevegg modulbasert

  • BenchK pull-up & vektstang holder til ribbevegg

  • BenchK multibenk til ribbevegg

  • Pivot Olympisk vektstang 183cm/28mm

  • Par fjærlåser 50 mm medium

  • Tilsammen 37,5 kg ECO Olympiske vektskiver (2 x 1,25 kg, 2 x 2,5 kg, 2 x 5 kg, 2 x 10 kg)