Treningsutstyr til coretrening

Sterk kjernemuskulatur er svært viktig for å styrke kroppen og forbedre prestasjonene dine på trening og i hverdagen. 


Kjernemuskulaturen går fra og i bekkenet og opp til brystbeinet, både på sidene, bak og foran kroppen. For å trene kjernemuskulaturen lønner det seg å variere øvelsene og å bruke treningsutstyr for å øke belastningen.

Tren core hjemme

Sportsmaster har treningsutstyr som er godt egnet til trening av core hjemme. Det tar ikke stor plass, og kan fint ryddes vekk når det ikke er i bruk. 

Det finnes mange øvelser man kan gjøre for å styrke kjernemuskulaturen. Mange av de er funksjonelle øvelser som styrker de viktigste støttemuskulaturene i mage og rygg.

Abmat er en kort forhøyet matte du plasserer korsryggen når man kjører crunch magetrening. 

ROPES Slide Pads brukes i flere styrke- og stabiliseringsøvelser. De er laget med en lomme til hånd og fot, slik at de blir sittende på selv om du beveger deg og løfter deg fra underlaget. 

Med Power wheel kan du trene nedre rygg, rumpe, bakside lår, rette og skrå magemuskler samtidig som du trener stabilitet og kondisjon.

Wide wheel treningshjul er et enkelt og mye brukt treningsredskap til trening av core.

Rockering for effektiv trening av midje, mage og hofter. Den er stor og tung, og polstret med gummibelegg. Bølgefasongen og vektene i rockeringen gjør den til et godt verktøy til å trene midje og hofte.