• Premium

Powerbelt Competition L

830,-
På lager
Produktnummer
SB165150L
  • Mulighet for montering
  • 60 dagers returrett
  • 21 års erfaring

Powerbelter er ekstra slitesterke og mer holdbare enn tradisjonelle vektkløfterbelter. De er kraftigere, med seks lag nubuk oljet lær og forsterkede sømmer og spenner.

Powerbelter benyttes spesielt i øvelser som knebøy, markløft, frontbøy og olympiske løft. De kan bidra til å stabilisere korsryggen og gi et økt stabilitet gjennom et sterkere buktrykk. Ved å presse beltet mot magen opplever mange at man minsker sjansen for krumming av korsryggen. Vi anbefaler vektløfterbelte ved tunge løft (mer enn 85% av 1RM).

Spesifikasjoner:

  • Bredde: 6 cm/10 cm
  • Midjemål L: 80 - 97,5 cm

Her ser du alle våre vektløfterhansker og vektløfterbelter.

Mer informasjon
Produktnummer SB165150L
Vekt, kg 0.5
Bruksområde Premium
Vekt (netto) kg 0.5
Vekt i emballasje, kg 0.5
Garanti privat, år 5
Garanti bedrift, år 1
Antall kolli 1
Produktomtaler

Frakt og levering

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske!
Les mer om frakt og levering

Retur og reklamasjon

Trygg netthandel – 60 dagers returrett. Alle varer som er betalt innen forfall leveres med 60 dagers full returrett. Varene må da leveres tilbake i original forpakning, og produktene skal ikke ha vært i unormalt bruk eller på annen måte vannskjøttet. 
Les mer om retur og reklamasjon

Montering

Vi tilbyr montering i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Ålesund. Vi kommer hjem til deg og monterer produktet etter avtale. Prisene vil variere, og du kan velge at vi tar kontakt for et uforpliktende pristilbud i kassen. Les mer om vår monteringsservice

To Top