Black Week

Black Friday 2022 er 25. november. Hos Sportsmaster får du flere gode tilbud på treningsutstyr gjennom hele Black Week. 

Black Friday tilbud

Hos Sportsmaster kan du gjøre gode kupp på kondisjonsutstyr og styrketreningsutstyr gjennom hele Black Week. Alle tilbudene vil bli tilgjengelig i nettbutikken, men du kan også se og prøve treningsutstyret i vår butikk og showroom på Nesbru

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske! Les mer om våre leveringsmåter her.

Trenger du hjelp til installasjon og montering? Sportsmaster tilbyr monteringshjelp til våre kunder som ikke ønsker å montere og tilpasse utstyret selv. Montering inkluderer levering, montering, fjerning av søppel og funksjonstest. Kom i gang med treningen på en smidig måte ved å la våre erfarne teknikere utføre installasjonen av treningsutstyret.

Hva er Black Friday?

Black Friday er en handledag i november hvert år. Fenomenet oppstod i USA på 1960-tallet. Black Friday er alltid fredagen etter Thanksgiving, som alltid er den fjerde torsdagen i november. På denne dagen har butikker svært gode tilbud og rabatter hele dagen. Mange butikker starter tilbudene allerede mandagen før Black Friday, og har gode tilbud gjennom hele Black Week. Black Friday er ofte etterfulgt av Cyber Monday i mange nettbutikker.

Når er Black Friday?

Black Friday er alltid dagen etter Thanksgiving, den fjerde torsdagen i november. Denne fredagen faller alltid på en dag mellom 23. og 29. november. Dette er datoene for Black Friday de neste årene:

Black Friday 2021: 26. november
Black Friday 2022: 25. november
Black Friday 2023: 24. november
Black Friday 2024: 29. november