Tren kondisjon inne i vinter med nytt treningsutstyr

Gjennom hele Black week kan du spare opptil -60% på treningsutstyr. Med et stort utvalg kondisjonsapparater på tilbud, vil du kunne finne det apparatet som passer til ditt bruk. Velg mellom blant annet spinningsykler, tredemøller eller kanskje en klatremaskin til å trene på hjemme i vinter. 

Hedda Østberg Amundsen på tredemølle T9

Er du på utkikk etter en god og stabil tredemølle til gunstig pris? Sportsmaster tredemølle T9 BT er en tredemølle som dekker de fleste behov til en hjemmetreningsmølle. Med en topphastighet på 16 km/t og stigning over 15 nivåer, er dette en tredemølle som gir deg mulighet til å variere løpetreningen uten å måtte gå ut av huset. Det passer bra når på kalde og glatte vinterdager! Under Black week får du 35% rabatt på T9 BT!

Sliter du av og til med mangel på treningsmotivasjon eller vil få mer ut av treningen din? Med Bluetooth kan du koble tredemøllen til ulike treningsapper, som Zwift eller andre treningsapper. Der kan du trene virtuelt med andre, noe som både gir motivasjon og kan vekke konkurranseinstinktet i deg. Du kan også bruke en av tredemøllens 12 forhåndsdefinerte treningsprogram om du ønsker å variere treningen.

Med en stor og oversiktlig computer er det enkelt å følge med på både distansen du har beveget deg og tiden som har gått. Her finner du også hurtigknapper for både stigning og fart.

Har du lite plass til tredemølle hjemme? T9 er en oppslagbar tredemølle. Den kan enkelt slåes opp når den ikke er i bruk, slik at du frigjør gulvplass.

Computeren på tredemølle T9 BT

Tredemølle til raskere løpere

Løper du fortere og trenger en tredemølle som dekker høyere hastigheter? Da bør du sjekke ut Sportsmaster tredemølle T210 BT. Dette er en tredemølle som går opp til 20 km/t! Med AC-motor er T210 en tredemølle som tåler mer daglig bruk enn de mindre hjemmemodellene. Bruker man tredemøllen mer enn 2-3 timer hver dag bør man velge en tredemølle med AC-motor. T210 er en stabil tredemølle. Den har en stor løpeflate, som gir god løpskomfort.

Som T9 har også T210 Bluetooth, slik at du kan koble til treningsapp når du skal ta en økt på mølla. Plasser mobilen eller nettbrettet på holderen og følg med på løperuta på Zwift eller en tv-serie.

Hør hva Jakob og Filip Ingebrigtsen har å si om T210 etter å ha prøvd den:


Black Friday tilbud hos Sportsmaster

Hos Sportsmaster kan du gjøre gode kupp på kondisjonsutstyr og styrketreningsutstyr gjennom hele Black Week. Alle tilbudene vil bli tilgjengelig i nettbutikken, men du kan også se og prøve treningsutstyret i vår butikk og showroom på Nesbru

Hva som kommer på tilbud kan du se på denne siden når vi starter Black Week. Vi anbefaler deg å melde deg på nyhetsbrevet for å få tilgang til tilbudene så snart som mulig.

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske! Les mer om våre leveringsmåter her.

Trenger du hjelp til installasjon og montering? Sportsmaster tilbyr monteringshjelp til våre kunder som ikke ønsker å montere og tilpasse utstyret selv. Montering inkluderer levering, montering, fjerning av søppel og funksjonstest. Kom i gang med treningen på en smidig måte ved å la våre erfarne teknikere utføre installasjonen av treningsutstyret.

Hva er Black Friday?

Black Friday er en handledag i november hvert år. Fenomenet oppstod i USA på 1960-tallet. Black Friday er alltid fredagen etter Thanksgiving, som alltid er den fjerde torsdagen i november. På denne dagen har butikker svært gode tilbud og rabatter hele dagen. Mange butikker starter tilbudene allerede mandagen før Black Friday, og har gode tilbud gjennom hele Black Week. Black Friday er ofte etterfulgt av Cyber Monday i mange nettbutikker.

Når er Black Friday?

Black Friday er alltid dagen etter Thanksgiving, den fjerde torsdagen i november. Denne fredagen faller alltid på en dag mellom 23. og 29. november. Dette er datoene for Black Friday de neste årene:

Black Friday 2024: 29. november
Black Friday 2025: 28. november
Black Friday 2026: 27. november