Myzone

Myzone ble laget og designet for treningsindustrien og ble opprettet for å gjøre senteret ditt til et sosialt knutepunkt, samtidig som det gir nøyaktige treningsdata som medlemmene dine kan stole på. Myzone er den perfekte programvaren for senterledere som ønsker å tilby medlemmene 

Pulsbeltet Myzone forsterker gruppetreningsopplevelsen. Den gir verdifull data til medlemmene under gruppetimen, med puls, kalorier og intensitet i sanntid, som vises med fem enkle fargekodede pulssoner. Medlemmene vil kunne nå definerte mål i en treningsøkt, som vil gi motivasjon og belønning underveis i treningen eller etter fullført treningsøkt. Som instruktør eller personlig trener vil du enklere få et bilde av intensiteten til medlemmene eller kunden, og man vil kunne veilede bedre deretter, slik at man oppnår mål og fremgang med treningen som legges ned. 

Konseptet med Myzone er svært brukervennlig. Data fra pulsbeltet lagres i en sky, og overføres til appen. I appen leser man av detaljert informasjon om treningsøkten og treningshistorikk – og det er i tillegg en sosial arena for medlemmene på treningssenteret eller for de ansatte i bedriften. Appen gjør det mulig for brukere å konkurrere mot hverandre og etablere kontakt med venner og kollegaer, se treningshistorikk, dele treningsøkter og gi hverandre tilbakemelding. Som en del av Myzone vil man føle seg som en del av et samfunn som tilfører motivasjon og inspirasjon til å gi en ekstra innsats på trening. 

myzone pulsbelte
myzone app