MX55 – brukervennlige manualer

Fleksimanualene MX55 er et flott tilskudd til bedriftens treningsrom eller PT-studioet. Med den særegne brukervennligheten er dette et manualsett som gjør treningen enkel, sikker og funksjonell.


Bruk av manualer er en vanlig og kjent måte å trene styrke på, både hjemme og på treningssenter. Med et par fleksimanualer er det mulig å enkelt justere belastningen underveis i treningen og å trene flere muskelgrupper. I tillegg frigjør de mer plass på treningsrommet, da det kun trengs et enkelt stativ som fås kjøpt i tillegg

Justerbare manualer

Ved å enkelt justere vekten på MX55 kan man bruke de i flere øvelser for å få trent flere deler av kroppen. Siden hver manual enkelt kan justeres fra helt fra 4,8kg opp til 24,9kg, gjør det treningen smidig ved at man kan benytte seg av samme manualsett, og enkelt øke eller senke belastningen.

Vekten endrer du enkelt ved å trykke inn knappen på siden, og deretter dreie hjulet til ønsket nivå og presse hjulet ned. Deretter kan du løfte manualene fra stativet og gjøre neste øvelse. For å endre vekt legger man manualene tilbake på stativet og gjentar det samme.

Best i test! MX55 ble kåret som de beste fleksimanualene på markedet!

MX55 fleksimanualer med stativ

Plassbesparende

Med et treningsrom på arbeidsplassen gjør det det lettere for de ansatte å få tid til å trene i hverdagen. Det gjør det også mulig for å innrede med akkurat det utstyret man trenger til treningen. Arbeidsplassen bestemmer selv hvilket utstyr som skal være der, og former treningsrommet etter egne behov og forutsetninger. Noe som er viktig å tenke på når man skal innrede et treningsrom på arbeidsplassen eller kjøpe nytt treningsutstyr, er å tenke på plass og bruksområde.

Fleksimanualene MX55 tar liten plass på treningsrommet og gir deg samtidig mange muligheter for å utføre flere øvelser i treningen. Det gjør at disse justerbare manualene er et flott tilskudd til treningsrommet.

Spesifikasjoner:

  • Vektalternativer: 4,5kg, 6,8kg, 9,1kg, 11,3kg, 13,6kg, 15,9kg, 18,1kg, 20,4kg, 22,7kg, 24,9kg
  • Lengde manual: 24,3 - 40,5cm
  • Håndtak: 13,2cm x 29mm

Se hvordan man justerer vekten: