Assault Fitness – treningsutstyr laget for røft bruk

Med mål om å skape treningsutstyr som bidrar til å styrke, støtte og inspirere idrettsutøvere, har Assault Fitness lykkes med å designe kondisjonsutstyr som utfordrer og oppmuntrer til personlig utvikling.


Assault Fitness er kanskje mest kjent for sine AirBike Classic, som blant annet ble brukt i CrossFit Regionals 2019. Prinsippet med disse luftsyklene er at jo fortere du sykler, jo mer motstand får du. På kort tid får du trent hele kroppen og du får en total følelse av utmattelse og en gjennomarbeidet kropp.

I tillegg til de kjente AirBikesene, står også Assault Fitness for AirRunner, AirRower Elite,  AirBike Elite og AirBike Pro, som Sportsmaster distribuerer i Norge.

AirRunner er uten motor og strøm, og man løper med egen kraft. Man styrer selv intensiteten og farten på lamellbåndet. Farten vil øke i takt med ditt eget taktskifte. Med de tykke gummilamellene og den kraftige stålrammen er dette en mølle som er svært godt egnet til tungt bruk på treningssentre og i functional fitness.

I tillegg til både AirBike og AirRunner, har Assault Fitness designet og utviklet AirRower Elite, som hevder seg i toppen blant markedets beste romaskiner. AirRower Elite er laget for røft bruk, og er en vedlikeholdsfri romaskin som vil vare år etter år. Dette gjør den utmerket til bruk på treningssentre, CrossFit-sentre og der det kan forventes mye bruk.

Atle Lie McGrath AirRower Elite

Produktene til Assault Fitness er designet for hardt bruk i krevende miljøer, og er dermed nærest vedlikeholdsfritt. Selv om dette treningsutstyret er designet for å tåle tungt bruk på arenaer som treningssentre og der det utøves functional fitness, passer de vel så godt på trimrommet hos bedrifter, og uansett om brukerne er toppidrettsutøvere, mosjonister eller nybegynnere. Disse apparatene er enkle å ta i bruk, og tilpasses ens eget nivå og forutsetninger på treningsfeltet.